Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-05-29

You say you wanna start something new

Tässä tekstissä puhutaan lähinnä tästä päivästä. Jos ei kiinnosta, skippaa. Hyvin yksinkertaista.

Viimeyönä näin vaan unta siitä, että pelasin ninja-peliä ja olin siinä huono. Sitten myös Mustonen tuli antamaan viimeisenä koulupäivänä minulle jälki-istuntoa kun ajoin pyörällä koulun pihassa.
Aamulla oli taas joka paikka kipeenä, joo tiedän, mä en osaa vaan nukkua. Nousin ylös ja kreppasin hiukseni ja datasin ofc. Sen jälkeen kello oli puol 2 ja lähdin hakee Veeraa Vehmaisista skopallani, jolla en ollukkaan ajanu pitkään aikaan. Se kulki itseasiassa ihan hyvin, paljon paremmin kun Kaisan. Se meinaan lähti liikkeelle silloin kun halusin. Matkalla alko sataan, mut ei se mitään haitannu. Kevätsade virkisti mukavasti. Kun olin hakenu Veeran, mentiin cittarille ostaan Iirikselle hiusväriä, joka ei sitten loppuenlopuks päätynykkää sen hiuksiin vaan laatikkoon odottamaan sopivampaa hetkeä.

Iiriksellä löhöttiin, löhöttiin ja löhöttiin. Kuvia ei tule eikä ole, koska en Iiriksen läsnäollessa saa oikein mitään kuvia koskaan enään. Ensimmäiseksi katottiin Orpokoti. Se leffa on ihan hassu, sille saa aina nauraa ja mua alkaa jotenkin aina siinä yhdessä kohassa väsyttää ihan sairaana. Mistähän sekin johtuu O_o. Sen jälkeen mentiin Iiriksen huoneeseen lukeen lehtiä ja dataan. (Ymmärtäkää jo, ettei tää tuu muuttuun yhtään tän mielenkiintosemmaks) Juho kävi ja lähti ja meidänki oli tarkotus mennä pelaan korista.  Mentiin ja alkoi sataa. Jouduttiin meneen puun alle. Juhokin tuli takaisin. Kyllästyttiin siinä pihalla seisoskeluun joten mentiin koputtaa että voitasko mitenkään päästä takas Iirikselle. Alettiin kattoon Skinssiä, mutta sitten Iiriksen äiti ja isä tuli kotiin ja siirryttiin taas Iiriksen huoneeseen. Keksittiin tosi hyvä idea jatkaa Skinssin katselua tietokoneelta. On eriasia, ymmärsinkö mitään englannin kielisistä teksteistä ja puheesta ja on eriasia seurasko Iiris ja Reko minuuttiakaan sitä ja on eriasia nukkuko Veera kokoaikaa ja on eriasia että Juho oli varmaan ainoo joka keskitty siihen eniten :D

Mä en oo tienny kuinka vähän aikaa omenapuut kukkii. Tai oikeestaan tajunnut. Ne just puhkes kauniiseen kukkaan ja nyt näyttää, että olis tullu takatalvi. Ja tässä on mennyt ehkä korkeintaan joku viikko. Ompas hassua.
 Enää viisi päivää koulua. Neljä, jos kevätjuhlaa ei lasketa, vaikka kyllä se lasketaan. Tän koko hommelin loppumiseen oli just ihan hirveesti aikaa, nyt ei yhtää. Mitäs ihmettä O_o. Ompas kummallista tämäkin. Mä en oikeestaan koskaan odottanu et tää tulis näin nopeeta, vaikka ainahan sen tietää. Sitä ei vaan tahdo myöntää. Nauttikaamme kaikki näistä päivistä nyt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti