Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-05-16

A380

Löysin nyt ihan unelmien ohjelman!! Löysin nimittäin ohjelman mistä näkee koko euroopan ilmassa lentävät lentokoneet. Sitten niistä pystyy kattoon lisätietoo. Se on ihan hemmetin siisti ohjelma! Niitä lentokoneita on ihan tuhottomasti, ihan oikeesti. Koko eurooppa peittyy niiden alle. Ja bongasin sieltä jopa yhen AIRBUS380:n, joka oli menossa tuota... Pekingistä frankfurtiin kai?! Mut siis kaikenkaikkiaan ihan sikasikasikahelmi ohjelma! Toi on oikeesti viihdettä parhaimmillaan :D Okei joo hei olen Hanna ja olen kiinnostunut lentokoneista ja olen 2cm liian lyhyt lentäjäksi. Äitikin kattoo tossa kun nään tosta kuvasta että mikä tyyppi se on, tunnistin esimerkiksi airbus380 (ofc) boeing747 ja airbus340. Mut joo. Hihihi. Ompas niin mukava toi ohjelma meinaan :D Oon nyt ihan ilonen.
Ah, tohon tahon pääästä! :)
*    *     *
Ja siis siitä lääkäristä, mä meen puolelta, nimittäin JALKAKLINIKALLE! :D Astun niin pahasti kuulemma sisäänpäin että äiti ja isä ei voi kattella sitä. Ja nyt siis meen sinne jotain tekee harjotuksia ja näyttään miten kävelen. Hahah. Ja joo. Siitä sitten tosiaan lisää joskus. Ja illalla vois vähä kattoo matikkaa mut kyllä sitä ehtii ;)

2 kommenttia:

  1. Mikämikämikäohjelma? :DD

    VastaaPoista
  2. :DD Kuka kaivelee näin vanhoja postauksia?! ::D Mutta sis flightradar24, googlesta löytyy :D

    VastaaPoista