Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-05-07

Kuka keksi rakkauden?

Kuten aamulla sanoin, lähdin pihalle. Menin Iiriksen puistoon istuskelemaan ja kirjottamaan päiväkirjaa. Mua oikeesti väsytti ihan hirveesti. Olisin luultavasti nukahtanu siihen, jos olisin antanu itteni nukahtaa. En antanu, vaan lagasin siinä puolikuolleena, kunnes päätin lähtee kotiin siinä toivossa, että sieltä löytyisi ruokaa.
Ruuan jälkeen menin taas vaihteeksi pelaamaan korista. Se on vaan niin hauskaa, se ei oo sellasta vakavaa, vaan rentoo heittelyä. Tykkään siitä pelistä alot. No, eipä tässä päivässä ollu mitään kummallista. Mukava kuten aina. Kotiin tulin sitten tavallista aikaisemmin, eli yheksältä, koska sauna kutsui. Mitä hemmettiä sepitän aina. Ketään ei kiinnosta. Tänään muuten muutenkin vähä alko ärsyttää pari juttua, mutta en jaksa selittää. Ihan se ja sama. En mä voi niille mitään. Tiidada.

*    *    *
Tää seuraava juttukin tulee niin kiinnostamaan kaikkia ja anteeks jo etukäteen että alan rageen, mutta mulla menee niin hermo aina sellaiseen niinki ihanaan asiaan kun menkat. Vihaan niitä ylikaiken. Onnekkaat pojat joiden ei tarvi kärsiä mtn tälläistä paskaa! Joo ne oli ehkä hieno sen yhden kuukauden kun ne alko. Mut eipä enää sitte. Sillon joskus mä ehkä harrastin jotain niiden merkkaamista kalenteriin mutta nykyään on ihan vitsin sama että koska ne tulee. Ne tulee sillon kun niitä huvittaa. Eikä kiinnosta tippaakaan. Mä vihaan niitä, koska niiden aikana mä voisin syödä vaikka norsun, vittuilen kaikille ja ne masentaa muutenkin ihan kokonaan. Ja sitten lihon. Miks vitsissä ne alkaa ennenkun on 18 kun ei kukaan niitä lapsia kumminkaan halua ennen 18 vuotiaana. Ihan turhaan ne on nää 5 vuotta tällein etukäteen. Niihin menee rahaa. Se raha mitä pojat käyttää kaikkeen ruokaan menee mulla kaikkeen turhaan. MULLEKKIN kävis et voisin käyttää rahani aina karkkiin kun huvittaa. Mut ei sitten. Ja lohdutuksena, eihän näitä tarvi kestää enää ku semmoset 35 vuotta. JES. Piristi päivää kummasti.
*    *    *
Tänään oli hieno päivä. Aurinko paisto ja oli lämmin. Ja huomasin, että jaahasjaahas, nenää olen ajatellut taas alkaa polttamaan. Se punoittaa jo ihan kivasti, mutta ei sekään nyt jaksa kiinnostaa. Toivottavasti se punainen juttu häviää ja tilalle tulee ruskea :p.Värjäsin viikkositten tukan ja nyt tää on haalee ja tässä on juurikasvu. Sanotaanko ees, että VITSIN KIVA!! :))) No, ei anneta senkään häiritä.
*    *    *
Huomenna on äitienpäivä. Ja kerrottakoon tässä että joo, ei ole kakkua, koska kaikki lihoo, ei ole lahjaa, koska ei äitiä ne oo ennenkään kiinnostanu, ei oo korttia, koska runosuoneni on tyrehtynyt ja ei oo kukkia, koska en osaa enää ostaa sellasia. Miksei vaan riitä, että onnittelee? Mä toisaalta ymmärrän, että joo, se on se päivä, jolloin äiti saa vaan löhötä. Mut silti. Joku tässä asiassa mättää. En tie mikä, mutta se joku se on.
*    *    *
Ja nyt mä lähen nukkuun. En jaksa tehdä muuta. Meen lagaan. Kirjotan ehkä päiväkirjan. Ta sit angstaan koulua. Mutta katotaan. Ja eiks oo vitsin hienoo, et kerrankin on postaus missä ei oo yhden yhtä kuvaa! Kun ei mulla oo mitään kuvattavaa. Niin IHAN SE JA SAMA! :) Tänään on ihansama -päivä, jossette oo huomannu btw.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti