Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-05-07

Sen sydän ymmärtää

Kello on jotain, ei mitään tietoo mitä. Enkä tie mitä hemmettiä tähän pitäis kirjottaa. Kamera on jossain homossa, ei mitään tietoo missä. Joten kaikki tän päivän kuvat on siis pisteessä: tuntematon. Saatte odottaa huomiseen. Joka muuten koittaa tasan viiden minuutin kuluttua. Ja olen täysin varma, että tämä valmistuu jotain paljon yli tasan. No, ei anneta sen pikkuseikan häiritä. Joo, kyllä annetaan. Alko meinaan vähäse ärsyttää kun en saa tähän nyt mun hienoja kukkakuvia mitä otin ihan fiiliksissä! ;O Yhyy. Nofunny ny.
*    *    *
Kouluun mentiin tänään 15 vaille 10, matikan tunnille. Kiinnostus oli ilmiselvästi 10++, ja läksytkin oli tehty, ainakin melkein. Maantiedon tunnilla Samin sijasta opettajana oli Opo. Ja MELKEIN taas kiinnosti :D! Siellä kuitenkin valittiin tulevaan ysienpäivään (jonka mekkovalinnoista yms ei oo mitään tietoo, mut nojaa. Kaikki aikanaa sitte :D) meidän luokan isäntä ja emäntä. Ja niin pääsi sitten käymään, yllätysyllätys suorastaan, että minähän se säädän emäntänä ja Aleksi on sitten isäntä. En tiiä, että kysyttiinkö Aleksin mielipidettä ees mutta noooo :D Isäntä ja emäntä saa siis pääättää luokkalaisten istumapaikat ja sitten ne jotain kättelee ja pitää silmäpeliä muiden emäntien ja isäntien kanssa. Okei, toi kuulosti oudolta. No mutta joo. Ehkäpä siitä selvitään.

Kuten sanoin, kuvat on käpysiä. Löysin kuitenkin jtn muutaman päivän vanhoja karkkikuvia.... :D

*    *    *
Koulun jälkeen heti suoraan välittömästi iskä lähti viemään mua kauneushoitolaan. Ja täytyy sanoo, et onhan se helmi kun joku muu rasvaa naamaa ja sä voit vaan nukkua siinä tekemättä mitään. Okei, myönnetään. Se on tuskaista kun alkaa kutittaa takajalasta ihan hemmetisti, sitten kouluhommat tulee mieleen, en osaa olla räpsyttämättä silmiäni, ripsivärjäyksen aikana pitäis olla liikuttamatta silmiä, kulmakarvat nypitään ihan järkyttävän nopeeseen tahtiin ja väkisinkin alkaa itkettää ku puristellaan mustapäitä poskista! :D Tästä kaikesta huolimatta olen aina valmis kestämään sen kivun, kun tiedän, että lopputulos tulee oleen jotain, mistä tykkää. On ihanaa kun kulmat ei rehota joka suuntaan prkl ja iho tuntuu pehmeältä. Poikkeuksena aikasempaan, mun ripset siis myös värjättiin. Ja kyllä, pelästyin sen jälkeen peilikuvaani aika mukavasti. Tällähetkellä näyttää, että mulla olis rajaukset ja ripsiväriä ja ties mitä. Ja tuntuu, että kohta mun pitää mennä peseen meikit. Taivaallinen tunne, kun tajuaa, että ei ees tarvi! Ja koska tää väri kestää ainakin 4viikkooo, niin jihuu. Tällähän menee si ysipäivät ja kevätjuhlat sun muut! Jippijei. Oikeestaan tää just sopiva mulle, äärettömän laiskalle ihmiselle, jonka meikit lojuu pölystymässä kaapinpohjalla...
*    *    *
Illalla menin sit koulun pihaa pelaa korista Maken, Rekon, Teemun, Emilin ja Henrin kaa. Sit sinne tuli Iiris, Veera, Heli ja Julia. Ja sen jälkeen sitä ja tätä ja tota. Että paljon porukkaa oli siis :D En jaksa selittää siitä, mutta oli kivaa. Tänään oli lämmin päivä. Ihanaa, kesähän se tulossa. Illalla kun olin jo tulossa kotiin, niin mut käskettiinkin sitten Iirikselle. Ja siellä oltiin sitten joku reilu tunti. Lähinnä luin lehtiä, pojat katteli jotain kotarivideoita tai mopo. En oo ihan varma et mitä ne oli... Kun tulin kotiin niin kaikki oli jo nukkumassa. Ja minäkin voisin kohta. Tässä taas tällästä turhaa sepustusta päivästä. Nää on aina nää yöpostaukset niin hehkeitä. Ja mun mielestä näiden pitäis just olla sellasia hyviä ja syvällisiä. Noo.

Mä rakastan näitä tuplia! Onneks ostettiin nää Rekon kanssa vapputorilta. Näihin meinaan jää himo ja nää on sopivan pieniä. Aah, just täydellisyyyksiä♥. Samaan syssyyn saatiin myös noi tos toises kuvas olevat pandat, jotka omin itelleni. Oli meinaan nekin ihan järkkyhyviä! Varsinkin siman kanssa ;) Mutta joo. Nyt hammaspesulle ja nukkumaan. Huomenna mun ON PAKKO tehdä äikkää. En ota paineita, teen vaikka omat ajatukset ja mietin et mitä tuun luokan eteen selittään. Voisin tehdä myös pari tehtävää. Ja joo, siitä työstä ei oo tulossa hyvä, vaan sellanen millanen mä oon. Eli laiskakouluinhoaja. Juuri sellainen. Meheviä huomenia kaikille, koska lyön vetoo, että tätä tullaan lukemaan vasta aamenissa, siis aamulla. Rakastan suomen sijamuotoja♥  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti