Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-05-31

Vain karhut kastavat turkkia

Me ihmiset kastamme ihoa. Jos ette siis älynnyt otsikosta, niin saatiin tänään ihan mahtipontinen loistoidea lähteä uimaan Lahdekselle! :) Voi vitsit se oli ihan sika kivaa, hyppelin jo innoissani sinne veteen, voisimpa ottaa koko homman ihan tavaks. Vaikka jokapäiväseks. Kyllähän se aluks kirpasi, ja aika paljonkin, mutta ei sille voi mitään ja vettähän se vaan on vai mitä? Ja yleensähän, varsinkin syksyllä se on niin, että vesi on lämmintä ja sieltä ei halua nousta kylmään ilmaan, mutta näin keväälle se oli erilailla. Kun sieltä nousi, oli lämmin. Ja oikeastaan siihen veteen tottu nopeesti. Sen jälkeen mentiin vielä hetkiseksi puistoon istuskelemaan kun oli niin kaunis sääkin koko päivän. Mä olen taas tänään vaan syöny ja syöny. Mut nojoo, mulla on vielä vähän aikaa syödä, mutta sitten alkaa kesäloma ja öö tapahtuu jotain. Tänään oli siis ihananmukava päivä ja toivottavasti niillä luokkaretkelle menneilläkin on ollut kivaa :)

Koulupäivästä sen verran vaan että mitä ihmettä, miksei me vaan voitais nukkua kotona :D Ekaks rakenneltiin neliöitä ja sitten pelattiin Trivial Pursulttia (miten kirjotetaankaan) ja vikaks katottiin joku ilmalaiva-alus dokumentti jonka Salonen näyttää huomenna mokkereille. Jihuu. Ei oikeesti oo mitään järkee mut ei se haittaa :D Huomenna on liikaa aamulla ja sitten kaks tuntia putkeen ruottia. Joo, luitte oikein. Ei huhhu, en tuu kyllä selviään :D, vaikkakin varmaan katotaan uudestaan jotain Ice Agea.

Latasin tänään siis sen Photoshopin kokeiluversion mistä selitin ja nyt oon kyllä ainakin peukalo keskellä kämmentä. En osaa käyttää sitä yhtään. Mä tiedän että sillä sais kyl tosi hienoja jos osais käyttää. Mut jos ei osaa niin se on sit vähän pahempi juttu. Tästä blogista piti tulla pidempikin mutta innostuin kokeileen sillä vähän liikaa kaikkee ja en onnistunu oikeestaan missään. Tässä parit yritystuotokset tältä nopealta kokeilulta

(Voi klikata molempia isommiks) Ja ainiin, tosta mekkosesta vielä, et se on siis mun tän päivän tuotos. Joo, ei koko mekko, vaan muokkasin sen tollaseks että siinä on kaulanympäri menevä hihna ja et siinä ei oo sellasta rumaa korua ja jotain. Vaikee selittää, teidän pitäis nähdä se alkuperänen versio niin tajuaisette. Mutta siiis voisin sanoo et se oli ennen nilkkoihin ja nyt vähä alle polven :) Mukava kesämekko siis. Huomenna hellepäivä, nautitaan siis kaikin rinnoin eiks jooo? <:))

3 kommenttia: