Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-06-23

Wouldn't it be nice

Hehe, olen tällähetkellä tylsistymässä autossa matkalla mummulaan. Onneksi mummula ei ole kaukana ja tämäkin on vaan tällänen pikavisiitti :) Tai siis että tullaan kuitenkin tänään poiskin :D Halusin olla kiltti ja lähteä mukaan kerrankin, kun ei toi sääkään houkuttele tekeen mitään muuta. Kivaa, täällä on kauhee jono, eikö autot osaa ajaa. Tässä on varmaan kaheksankympin rajotus ja me ajetaan 50km/h. LOT Mäkin pysyisin tässä jonossa skopalla mukana. Lollero. Täällä sataa ja sää on mitä kesäisin. Edelleen farkuilla ja hupparilla mennään. Missä on se kesä, milloin voin pukeutua mekkoihin ja hameisiin. Hyvä etten menny ees vaateostoksille kun ei kesävaatteita näköjään tarvitakkaan. 
Radiossa soi äsken otsikko. Hehe, kuulin sen kappaleen ekaa kertaa kun enkunausku sitä esitteli meille enkuntunnilla ihan innoissaan. Ei oo paras biisi, mutta jää kivasti soimaan päähän.

Ja heräsin tavallisesti tänään 12. Mun tyyny likastaa mun hiukset. Voisin vaihtaa tyynyliinan, koska ärsyttää ravata suihkussa koko ajan. Ja ärsyttää muuten myös mun hiukseni ulkomuoto. Edelleen. Leivoin pullaa ja oon nyt ollu koneella. Mitä muutakaan vois tehdä. Aivan oikein, ei mitään. Itseasiassa joskus koneella olo piristää kuten esimerkiksi tänään. Oon taas vaihteeks hymyilly paljon ja naureskellutkin itsekseni. Illalla voisin vaan löhötä. Nyt on jotenkin ihan sellainen olo.

Huomenna on juhannus. Vähän on aika menny kuitenkin nopeeta. Joulusta on huomenna puolivuotta. Niimpä, puoli vuotta. Se on oikeesti aika paljon kuitenkin. Ja huomenna on taas puoli vuotta jouluun. Hohho. Mitäs juhannussuunnitelmia teillä on? Jos nyt on mtn :D Mä oon kavereiden kanssa, kuten yleensäkin. Toivottavasti sää ei olis huomenna näin kauhee kun nyt. Onneksi säätiedotus näytti olevan ees vähän elävien olentojen puolella mikäli siihen on uskominen.

Ja joo, nyt alan nukkua täällä autossa. Automatkailu väsyttää. Uutisissa sanotaan että Matti Nykänen joutuu vankilaan. Yli vuodeksi. Mitähän sen nyk. tyttöystävä aikoo sen aikaa tehdä. Oli tärkee toi :D Mut joo.

3 kommenttia: