Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-06-08

Itsesääliin tukehdutaan kuitenkin

Jihuuuu, rasvapostausta luvassa, niinkuin lupasin. Kerrankin pidän lupaukseni, mitähän kummaa nyt on tapahtunut. Nyt on siis kesä ja mun iho kuivuu silmissä, joten siksi tarvitsen jonkinlaisia rasvoja pitämään ihoni edes jotenkin kosteana, kun ei Lahdesjärvi siihen kuitenkaan riitä. Sillain perusrasvana, sellaisena kosteuttajana auringon jälkeen käytän tälläsiä
Toi Yvesin tuoksuu ihan jouluselta, joltain mantelilta tai joltain. En muista mistä on appelsiinirasvan sain, mutta se on ihan sairaan hyvän tuoksusta ja hyvää. Molemmat rasvat levittyy hyvin ja on ihanan ohuita ja hyvin imeytyviä. Mää en oo koskaan oikein ollu rasvojen ystävä, mua ärsyttää ne jopa joskus. Oikeestaan vasta tänä keväänä oon taas löytäny niiden ihanuuden.

Tottakai suojaudun myös auringolta. Niin auringonsietokykyinen en oo, että ilman mitään pärjäisin. Kyllä se palaminen muakin odottaa jos en millään itseäni suojaa. Hyväksi oon havainnu koko keholle Lidlin aurinkorasvat ja naamaan pistän sitten vähän tujumpaa 25, joka sekin on hyväksi havaittu. Tossa lidlissä on miinusta, että se saattaa joskus levittyä vähän huonosti, mutta hinnan puolesta kestän senkin. Vihaan kun kaikki tollaset maksaa ihan sairaana.... >_!
Tummelikin on kaveri, ei ihan aurinkosuoja mielessä, vaan auringonotto mielessä. Sekun kuulemma lisää ruskettumista. Hanna tykkäää. Tummeliahan käytetään myös esimerkiksi lehmille yms. Mutta nyt käytetään myös Hannaan. Ja kuten tosta kuvasta näkee, ihan käytännöllistä muutenkin kun pelkästään auringonoton kannalta.


Kuten aamulla sanoin, tää päivä meni lähinnä aurinkoa ottaessa. Jossain kohtaa mulla tosin meni totaallisesti hermo makaamiseen ja mulle tuli hirvee himo lähtee skopalla jonnekkin. Päätin lähtee sitte Ikeaan ja sen jälkeen uimaan. Ikeassa ei ollu mitään tai ketään, mukaan tarttui vain näkkäriä :D Uimassa oli paljon porukkaa ja näin siellä tuttujakin, nimittäin Evan, Emman, Maijan, Kaisan ja Meerin. Oikeestaan mun uiminen oli aika pikavisiitti kun sitten päätin lähtee Nekalaan takasin moikkaileen Iiristä ja kumppaneita. 
Puistossa olis taas porukkaa ja eipä mulla siitä mitään ihmeenlistä kerrottavaa oo. Otin aurinkoo koko ajan lähinnä ja pelasin korista. Kuolin kuumuuteen ja hain Iirikseltä lisää vettä. Puistossa oli ööö, Iiris, Julia, Veera, Heli, Oskari, Aarni, Juho, Aku, Akun koira Tilli, Aleksi, Reko ja en mä muista oliko vielä joku. Ai niin Satu oli myös. Illalla mentiin uimaan, menin siis uudestaan ja sen jälkeen tulin yheksäksi kotiin. 
Mulla on hirvee jano ja musta tuntuu, että tää viikko menee luultavasti taas lattialla, koska en edelleenkään muistanu vaihtaa lakanoita ja ikkunan alla on vaan niin mukavan viileää. Hmmm... O_o. Kattellaan nyt et missä mää nää kuumuuspäivät nukun. Huomiseeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti