Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-06-06

Kesä, kärpäset ja hyttyset

Luulin että mulla olis aina aikaa kesällä mutta ei se sitten mennytkään niin. Voi vitsit. ÄÄ, mitähän mun nyt pitäisi tähän selittää. Oon luultavasti jääny lauantai-iltaan, mistä on itseasiassa ihan mukavasti juttua. Aloitetaan siitä siis.


Lauantai
(kuvat tulee huomenna, Hanna huonomuistinen unohti ladata ne kiireessä toiselta koneelta, eli tiistaina aamupäivällä näkyy :D)Lähdin siis pyörällä Ruusikseen, sinne pyöräili itseasiassa nopeeta ja ainakin huomas, et oli menossa oikeeseen suuntaan kun porukka vyöry tietä sillain jonona. Mulla meni hetkonen löytää sieltä porukkaa mut lopulta kuitenkin löyty. En nyt ihan muista ketä kaikkia siellä näin mutta eniten varmaan hengasin Iiriksen, Veeran, Aleksin, Teemun, Kiian, Julian, Satun ja noniin kanssa :D Kyllä siellä oli myös muita esim. Kaisa, Elina, Elina, Saara, Viivi, Sohvi, Veera, Evita, Minea ja kaikkia. No siis, paljon tuttuja. Sää oli hieno, ainakin aluks ja oli mukavaa :) Jossain kohtaa alko sataan ja sillälailla, mutta ei se haitannu. Lähettiin sitten Nekalaan joskus ennen yheksää, tai siis Reko, Make, Iiris ja Veera lähti. Mä lähin joskus yheksän aikaan polkeen, ja tulin itseasiassa aika yllättävän nopeesti. Mulle tuli siitä polkemisesta niin kuuma, et kävin kotona pikasaunassa ja menin Iirikselle. Sinne tuli sitte ehkä viis minuuttia mun saapumisen jälkeen Iiriksen äiti ja isä ja Iiris ei siitä ilahtunu joten lähettiin pihalle. Käytiin Akulla ja sit päätettiin lähtee meille. Mä, Make, Reko ja Iiris mentiin sitten mun huoneeseen ja alettiin kattoo Ihmeperhettä. Make lähti kyl aika nopeesti kun sen piti mennä kuskiks ja jäätiin sitten kolmistaan. Kello oli jotain puol 12 ehkä kun Veera soittaa ja kysyy voiko se, Aarni, Juho ja Oskari tulla ja majaanhan me sitten mentiin. Siellä meni sellanen puoltoista tuntia ja kivaa oli :D En oo pitkiin aikoihin nauranukkaa niin paljoo kun silloin. Kun noi kaikki sitten lähti, menin syömään Ikeanäkkäriä (<- ja toihan oli tärkeä)


Sunnuntai
Ja sehän meni puistossa kuten aina. Ei varmaan yllättäny ketään. Lämmintä oli varmaan tuhatseittemänsataa, mutta en valita, koska Kesällä kuuluu olla. Ja se on ihanaa. Ei muuta kun aurinkorasvaa kehiin ja pihalla makoileen. Mulle tuli eilisestä kivat rajat kun pistin älykkäänä jonkun hemmetin t-paidan, enkä toppia, kuten kaikki viisaat laittoi. Sain myös farkkushortseista ärsyttävät rajat mutta ei voi mitään.
Raahasin puistoon tosiaan mukaan uuden rakkaan objektiivini ja alko vähän tuntumaan että toi zoomi on vähän liiankin hyvä. No ei vaiskaan! :D Se on ihan sairaan helmi meinaan! :) Kun Rekolle ja Makelle antoi kameran käyttöön, ne kuvat näytti siis todellakin suunnilleen tälläsiltä. Nojoo, oli siellä hyviäkin kuvia että kuvatkaa vaan toistekin! :) Hajoon tälle kuvalle jotenkin useesti, mahtaa johtua hieman noista hampaista. On ne meinaan oikeesti niin hassut :D
Pari sanaa nuorisosta. Me ei perkele olla mitään turhia luontoa sotkevia eliöitä, vaan ihan oikeesti elämästä välittäviä ihmisiä, toisin kuin esim. Tampereen kaupunki. Me ollaan nyt aika ahkeraan käytetty tota roskista ja se tuli vähän aikaa sitten täyteen, mutta tyhjentäjiä ei vaan oo näkyny missään. Me joka ikinen päivä jouduttiin kerään uudestaan ne roskat tuolta maasta, jotka lokit ja ties mitkä siihen aina levitti. Mutta huomatkaa, me kerättiin ne aina, vaikka kuinka hermo olis menny, koska ME EI HEMMETTI SOIKOON HALUTA SOTKEE MITÄÄN! Eilen meillä meni tohon koko roskikseen ihan totaallisesti hermo kun sinne ei mitään mahtunu  ja mentiin ihan itse, huomatkaa että ei kaupungin vaan Maken rahoilla, ostaan jätesäkkejä tohon! Juho kävi sitten hakeen avaimen että saatiin se auki ja vaihdettiin roskis. Niin. Lukekaa ja ymmärtäkää että kaikki ei oo aina meidän syy hemmetti! :D Kun tänään sitten menin tonne niin joo'o, olihan toi ylitäyspussi sitten rikottu tonne, kiitos lokkien. Onneks päivällä kaupunki sit vihdoin tuli siivoon ne ja nyt kaikilla on toivottavasti hyvä mieli :)

Illalla saatiin nauraa Niken taidolle keksiä lauluja päästä. Perseessä puupalikka, jossa on tikkuja nauratti ihan lievästi. En tajua miten se voi vaan keksiä päästään yhtäkkiä tollasta. Mun puistoillat pilaa hemmetin hyttyset. Niitä on kaikkialla. Näkisitte musta kuvia kun piiloudun vilttien alle ja toivon, ettei missään oo mitään reikää hyttysille. Päivät kulutan kärpäsiä tappaen ja illat hyttysiä. Ah, I love summer. 

Maanantai
Aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa. Aamupäivän makasin pihassa (ofc) palvoen aurinkoa. Mitä muuta sitä muka pitäis kesällä tehdä?!?!? Käytiin Iiriksen kanssa myös Veskassa ja Lidlissä ja mentiin sen jälkeen puistoon. Suomessa ei tunnu olevan myynissä mitään hienoja vaatteita, tai ainakaan halvalla. Kaikki on ihmeenlisiä selät peittäviä kummajaisia jotka on ihan omituisia. Yhyyh. Missä on kaikki vaatteet, mitä me halutaan ostaa? Toisin sanoen reissu oli aika turha. Iiris sai hommattua aurinkovoidetta ja mä ruokaa ja bikinien alaosan, jolla voisin ottaa huomenna aurinkoa. Siitä alaosasta ei meinaan paljoo rajoja jää :D Puistossa oli porukkaa ja sitten lähettiin uimaan. Uimassa on aina kivaa. Melkein törmättiin tiilikasaan ja ajettiin ojaan, kun Iiris on sisäistänyt, että mitä enemmän kaasua kääntää, sitä enemmän vauhtia on. Ennen hiljaselle vauhdille riitti vaan kaasun vapautus, nykyään siihen tarvittais myös jarruja, joka Iiriksen pitäis vielä sisäistää, että meidän ei tarvis kattella itteemme ojista :D Vesi on ihanaa, uiminen on ihan himo helmee. Uimisen jälkeen mentiin takas puistoon, mut mulla meni hermo Akun rumpujen paukkeeseen, joten lähin aika nopee takas kotiin. Kummallista tässä päivässä oli, että mä kuljin paljon skopalla, mikä ei oo yhtään mun tapasta. Ja oikeestaan tykkään siitä hirveesti. Se vaan kulkeen hyvin ja jopa pelittää vielä :) 

Tää paita on mun uus ehdoton suosikki, Stadiumista hintaa 3,90 tai jotain. Koko on 36 ja hukun tähän. Että ihan kiva juttu sekin. :)) Ja kiva juttu tosiaan, että värjäsin viikko sitten hiukseni ja niissä on nyt juurikasvu. Miten tää on mahdollista? Olisin halunnut myös kampaajalle, mutta aikoja ei ollut joten noh, ei sitten mennä. Ja nyt mä en jaksa alkaa ite leikkeleen joten olkoot. Ihan sama. Kai se joskus taas kasvaa pitkäks. Toivotaan. 

Tossa vielä havaintokuva mun objektiiveistä. Yllä on se normi ja alla se uus. Ja samasta kohtaa on kaikki kuvat otettu. Että ihan jeees :)! Mutta nyt lopettelen. Huomisiin, Voisin vaikka harkita postausta mun rasvoista ja sellasista mut kattellaaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti