Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-06-27

Shoppaaminen on sanonko mistä.

 Tänään oli shoppailupäivä. Lähin kaupungille vaikka vihaankin sitä yli kaiken. Halusin vaan käydä nopeeta kattomassa olisko jotain ja mun onneksi en joutunu lähtee tyhjin käsin. Se vasta kauheeta oliskin ollut. 
 H&M:stä löytyi tällänen 5€ paita, joka nyt tosiaan on sitä mun himoitsemaa keltaista. Ja toi röyhelökin on ihan kiva. Päällä sitä voi kyllä käyttää vasta, kun kesäkilot on karistettu kauas täältä, mieluiten plutoon. Ja jos ajatellaan realistisesti, se tarkoittaa että ei koskaan. Jes. 
 Eksyin sit vahingossa myös JC outletin alakertaan, jossa on ihan valehtelematta ihan saaaaaaaaamaristi farkkuja. Eka mun silmiin eksy kaikki ylikalliit mut onneks sit löyty 15€, 10€ ja 5€ farkkujakin. En meinannu kyllä ostaa mitään, mutta siellä oli sellanen yli-innokas ja ihana myyjä niin en voinu olla sovittamatta ja ottamatta vastaan sen apua kun se niin ihanasti halus ettiä mulle oikeen kokosia farkkuja :)) Siellä oli myös tarjous ota 3 maksa 2. Valitettavasti farkkuja löyty vaan kahet, niin päädyin sitten ostaan myös yhen paidan.
 H&M toinen löyty, hintaa 2€ ja täydellinen t-paita. Tälläsiä ei voi koskaan olla liikaa, koska koulussa mun vakiasuste on toppi/t-paita ja huppari. Ja haluaisin käyttää enemmän t-paitoja kun toppeja :) Ja homot siitä leventääkö vaakaraita vai ei. 
 Ne toiset farkut. Ja siis kerron teille nyt yleisesti, että vaikka mulla onkin ne 12 farkut kaapissa ollut, niin nyt niitä ei tule olemaan 14, vaan niistä lähtee muutamat pois, koska eipä mahdu jalkoihin enää ei...
 Ja se JC:n paita, mikä tuli siis ilmatteeksi kaupan päälle. Ja voin kertoa että TYKKÄÄÄN. Ja paljon tykkäänki. Täydellinen löhöpaita, tosin hikiläntit tulee vähän kummallisiin paikkoihin jos tuulee :D Tänään tuli kokemusta siitäkin. Ja siis kaikille tiedoks mähän en osta paitoja sen mukaan näyttääkö ne kivalta, vaan sillä perusteella, että tuleeko niihin mahdollisimman huomaamattomat hikiläntit ja ettei niissä oo kireitä hihoja... Että se rajaa jo pikkasen. 
Ja arvatkaapa ketä vituttaa kun ei mahdu näinkin ihanaan mekkoon ;O;O!! Ookoo, nyt alkoi hannan vesikuuri. Ja kyllä se taitaa toteutuakkin koska hammas on niin kipee että lol eikä sillä voi syödä mtn. Olipa tää nyt ostospostaus........... Hupsis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti