Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-06-29

Sitä tekee mitä vihaa

Miks pitää tehdä jotain mistä vihaa. Eksyin meinaan taas kaupungille. Tosin tänään mulla oli oikeesti jotain mitä ostaa. Nimittäin mekko lauantain juhliin, koska mun nykyiset ei kelvannu :D Voin kertoo että ei oo hirveen kivaa rundata ympäri kaupunkia musta muovipussi kädessä kun aurinko paahtaa mua kuin paahtoleipää paahtimessa.

 Ja tadaa. Tälläisen mekon löysin. Mistähän johtuu, että nyt ei oo myynnissä yhtäkään värikästä mekkoo. Pistää potuttamaan. Ja toikin oli suunnilleen ainoo minkä löysin mun kriteereillä :D Hintakaan ei päätä huimannu 15€. Ja sittenkun vielä mahtuis siihen...................................
 Tällänen x2. Toisesta kuva tuola alempana. Mukava ilmava mekko, josta saa olkaimet pois ja toimiihan tuo vähän niinku tunikanakin sitten myöhemmin syksyllä :)
 Homo normipaita. Talveksi aattelin.
 Se toinen. 
Osasin kääntää kuvan. Paita. Ei innosta nyt tää kirjotus. Katotaan jos joskus kiinnostais. Siihen asti bye good night :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita!(: Blogillas on hauska nimi, ja kiva blogi muutenkin(:

    http://dontgiveup-sini.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) käyn vilkaisemassa myös sun blogia :)

    VastaaPoista