Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-06-22

Anna pois itkuista puolet

Kyllähän se kaatosade sitten loppui aikanaan ja mä pääsin kauppaan. Salamasta en kuvaa saanu, vaikkakin olin ikuisuuden ikkunassa :( Kakkukin tänään valmistui ja oon siitä ilonen. Tosin kiille puuttuu ja kuvia luvassa vasta tänään joskus kun se valmistuu lopullisesti. Ja mahdollisesti myös kommentteja mausta :D Mulla ei oo mitään tietoo, tuliko siitä hyvää vai huonoa :D Liian äkkimakeaa vai hyvää. Hmm... Tai kenties liian epämakuista.


Kun kakku oli valmis lähin Iiriksen kanssa pihalle, oltiin hetkinen koulun pihassa ja sitten lähettiin kauppaan suklaanostoreissulle. Sieltä mentiin sitten Iirikselle ja sain seurata ilokseni Iiris16.v keittiössä säätöä :D Voikun se on sulosta. Syömisen jälkeen, siis Iiriksen syömisen, jälkeen lähdettiin Ellulle ja sinne tuli myös Kaisa. Siellä sitten lagattiin hetkinen ja mentiin pihalle. Eppukin tuli mukaan :) Käytiin koulun pihassa ja sitten mentiin meille juomaan vettä ja sitten lähdettiin ties minne käveleen. Päädyttiin Koikkariin. Kello oli jotain yli kymmenen, joo ok ollaan aina järkeviä. Menimme moikkaamaan Rekoa ja käytiin kyyläämässä Pirkon seinästä ketä sinne oli päässy ja kyl siellä muutama tuttukin oli. Sitten lähettiin tallustamaan takaisin kohti Nekalaa. Oli ihanaa kun ketään ei ollu missään, sää oli hyvä ja taivas olis kaunis. Oli kivaa kuunnella muiden unelmointia siinä :D Teki mieli pistää kädet korviin ja alkaa hoilaa Summer Loven alkujuttua :D Pikkasen alko jo väsyttään. Oli ihanaa päästä kotiin syömään kanakeittoo ja silleen. Ihme että sain näinkin paljon tiivistettyä tän tekstin O_o :D

Loppuun nyt vielä toi SummerLove kun sellasta on liikkeellä, ei tosin mulla. Tarttuva biiisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti