Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-06-10

Jalat kuin paistuvaa pekonia

Kun kysytään mikä on lempiruoka, yleensä ekana mieleen tulee joku perunamuusi ja lihapullat tyyppinen vastaus. Mä en oo ikinä oikein ajatellu asiaa kunnolla. Ja aina kun sitä on kysytty oon ajattelematta vastannu esimerkiksi makaroonilaatikon. Myönnän että lihapullat ja muusi on hyvää, mutta ei semmoinen läskistävä ja ylitäyttävä ruoka oo loppuen lopuks hyvää pidemmän päälle, eikä sitä oikeesti voi syödä montaa päivää putkeen. Eilen aamulla mun alko tehä mieli jotain ruokaa ja päädyin kreikkalaiseen salaattiin kun kaalisalaatti alko kyllästyttään. Kun se salaatti oli mun edessä ja olin alottamassa syömään, tajusin että se on se ruoka, mitä voisin vetää vaikka koko loppuelämäni. Se vaan on jotain niin hemmetin hyvää ruokaa että huhhu. Ja silloin tajusin, et se on kyllä mun yks parhaista lempiruuista. Siinä on vaan kaikki niin täydellistä. Se maku ja ne aineet. Tuoreita kasviksia ja fetaa, oumaigaad *lentelee fetataivaassa* :D
Mun eilinen päivä meni jälleen aurinkoa palvoessa. Pitäähän sitä palvoa kun sitä vielä on. Katri tuli meille ennen yhtä hetkiseks hoitoon kun Meerillä oli terveystarkastus. Sen jälkeen päätettiin Iiriksen kanssa lähteä uimaan ja kun oltiin sinne päästy niin Reko soittaa ja ne sano tulevansa myös Kassun kanssa. Oltiin siellä sitten hetkinen ja mentiin sen jälkeen puistoon, sinne kiehuvaan vesikattilaan, tai oikeestaan johonkin pohjaan palaneeseen puurokattilaan :D Siellä meinaan on kuuma. 

Enimmäkseen oltiin varjossa, koska siellä tosiaan tuntu, että iho olis palanu sillain kun pekoni. Ja enhän mää levittäny rasvaa kun joku 200 kertaa eilisenkin aikana. Onneks en ookkaan vielä palanu muusta kun naamasta ;D, tai no, ei mun naamakaan vielä kesi mutta kypärän laittaminen sattuu vähän ja kun levittää rasvaa, sen tuntee. Illalla mentiin vielä uudestaan uimaan, sillä kertaa tosin Iiriksen, Maken ja Veeran kanssa. Siellä oli tosin niin paljon porukkaa että ei oltu kauaa. Ja sitten taas puistoon. En tosin ollu kauaa, sanoin vaan heippaheit Iirikselle ja pelasin hetken korista, istuin, ja juoksin hyttysiä pakoon. Arvatkaa onko rasittavaa kun mukava ilta menee aina hyttysten takia pilalle. Ja mulla oli eilenkin ihan hemmetisti päällä. Pitää varmaan tyytyä hyttysmyrkkyihin seuraavan kerran, tai vaikka niihin savuihin :D

Kiia tykkää tosta kuvasta, tiedän sen ;). Kotona kattelin illalla täykkärit ja söin ihan hemmetisti ruokaa. Ei huhhhu. Mistähän mun nälkäkohtaus tuli O_o. Tekstasin myös samalla Iiriksen kanssa kun sillä pikkusella on vihdoin viestejä <3 ja ja ja olipas se hauskaa kun ei oo pitkään aikaan pystynykkää. Varmaan en nää nyt Iiristä viikkoon ;O, mitä tää tällänen on?! No ok, se pääsee ihanaan lämpöön, kyllä se on kaikki ne ansainnukki :) Toivottavasti se pitää kivaa :):):) Ja tässä just mietin että voisin ens viikon vaikka löhötä sisällä jos sataa tai sitten voisin oikeesti ostaa sen simssin. Ok, en haluis tuhlata rahaa semmoseen, ÄÄ. En tiiä, voi homoliini. FDFHNADFLAFVA. On tääki ny vaikeeta.

Tossa on toi uus öljyvoide, joka on hyväksi havaittu :) Mun käytössä se tosin loppuu aika pian :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti