Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-10-31

Voi jumankauta oktaavit ja kolmisoinnut

Pikapäivitys kiireisen maanantain keskellä, joka pian kyllä vaihtuu jo tiistaiksi, eikä muumikirja ole edennyt sivuakaan. Syy löytyy siitä, että menin harjoittelemaan Ullan pianon ääreen River flows is you -kappaletta, jonka jokainen tietää. Ongelmani on siinä, että tyssään aina ennen 20sekuntia (jos katsotte videoita). Kohtaan, jossa kädet soittaa eri aikaan. Tänään vihdoin (kokeiltuani ensin lähemmäs sata kuin kymmenen kertaa) sain sen kohdan nuotillisesti oikein, mutta arvatkaapa vaan kuulostaako se tippaakaan siltä, miltä videossa.................
EI
Perkele. Alkaa tässä pikkuhiljaa mennä hermo kun se ei luonnistu. Eikä asiaa auta se, että käteni ovat lyhyet (vaikkakin ehkä jossain määrin pianonsoittoon taipuvaiset). Niiden oktaavien soittaminen on ihan kammottavaa, aina mä painan väärää kun sormet haluais, että ne koskettimet olis kapeemmat ja niille sopivammat.
Ehkäpä mä jatkan huomenna harjottelua ja infoan teille sitten, kun se kohta kuulostaa edes hieman paremmalta. Ainiin, eikä asiaa auta sekään, että oon hukannu sivuja siitä ihanasta sävelmästä.

Jotta edes jotain iloista, niin jihuu, osasin tänään matikan tehtävät ;O!!!! Olen tosi iloinen asiasta, vaikka tunnilla olinkin hieman kujalla. Ja nyt vielä kun päättäis, enkä minkä laskimen haluaa, niin maailma hymyilisi. (Ainakin melkein) Vaihdoin tänään myös lakanat, Kaisan nukkuessa lattialla. Ompa nyt ihana tunne mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin ja tuuletettuun huoneeseen.

//EDITTT!!
Huomenna puhutaan äikässä puheenvuoroista. Mahaan sattuu jo valmiiks, koska aihetta en kuitenkaan saa mitenkään aikaseks. ÄÄÄÄÄÄÄÄ. Pelastakaa mut pliiiis!

3 kommenttia:

  1. Entie toi kappale ja en voinu kuunnela tota linkkiä mitä ne on ?

    VastaaPoista
  2. etkö tiedä tota kappaletta O.o

    VastaaPoista
  3. en ja toi linjkki t. eva en jaksanu kirjautua sisää

    VastaaPoista