Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-10-23

Päärynät ovat vaihtelevassa suhteessa persikoihin

 Postaus, jonka jokainen kuva on naamataulustani. Näitä on siksi näin monta, että Kaisa onnistui vihdoinkin napsaisemaan näin paljon hyviä kuvia. Ihmettelen tätä asiaa itsekin, mutta tottapuhuen se on pelkästään positiivista. Pahoittelen jos näitä pläjähti vähän liikaa, mutta olkoon tämä nyt sellainen "korvaus", kun ei naamaani ole pitkiin aikoihin näkynyt.
Ulkona on jo tosi kylmä. Kymmeneltä lämmintä oli vaan 5astetta, ihanaa, että talvi on tulossa. Voi että rakastan kovaa pakkasta. Odotan jo sitä kun saa pistää monta kaulahuivia päällekkäin ja silti nenänpäätä paleltaa ja ripset muuttuu valkoisiksi<3 Kaikki talvimaisemat on niin kauniita ja silloin on kotoisa olo. Kesällä on vaan sellanen olo, että lol pakko mennä pihalle koska sisällä ei pysty oleen. Emmätie. On kesässäkin hyvät puolensa, saa d-vitamiinia ja silleen, mut siitä puuttuu se kotosuus.
Kasvot on luultavasti meidän vahvin osa :D Mietin tätä tänään kun pyöräilin. Mun sormet oli niin jäässä, mut kasvoissa ei tuntunu mitään. Ja pakkastakin saa olla aika paljon, että se tuntuu kasvoissa. Kasvoja maalataan ties millä meikeillä, niitä lääpitään, nypistellään ja luultavasti myös lyödään kun tapellaan. Niistä nypitään karvoja irti ja korviakin lävistetään. Eikä noi toimenpiteet tunnu oikeastaan misään. Nenääkin puristellaan kun on nuha ja hammaslääkärissä hampaita porataan. Ja kasvot näyttää (tai ainakin pitäisi) aina yhtä hyviltä. Vaikka aina puhutaan et kasvot on haavoittuvaiset ja plääplääplää niin musta ne on aika terästä kylläkin.
Aamusella heräsin haravoimaan. Sen jälkeen lähdin vähän shoppailemaan, kun tahdoin pahasti saada jonkun kirjan, nuottikirjan. En tajua mistä johtui, että joka ikisessa vaatekaupassa syöksyin aina heti alusvaateosastolle O.o. Ei mua ennen oo alusvaatteet kiinnostanu ja oon suorastaa vältelly niitä ostamalla aina tietyt rintsikat ja alushousuja en oo ostanu miesmuistiin :D Näköjään olen muuttunut tässäkin asiassa ja mukaan tarttui alushousut ja sellainen "urheilutoppi", jota nyt ei voi varsinaisesti sellaiseksi nimitää, enemminkin ehkä yöpaita.. :D
Ja ainiin, ootteko nähny sen mainoksen missä mainostetaan Garnierin silmänalusvoidetta? Kun mua niin ärsyttää kun se naikkonen sanoo että onko sinulle mustat SILMÄNALUKSET. Mitkä hemmetin laivat ne on?? En tiedä oonko asunu jossain pullossa, mutta mun mielestä ne on silmänALUSET. Jos joku muu on huomannut saman ja asiasta omaa jonkun mielipiteen niin tervetuloa jakamaan sen kanssani kiitos :D
Tein kakun. Ja se kakku liittyy otsikkoon. Nauroin tolle ensin Kaisan kanssa ja sitten vielä illalla yksikseen. Mun mielestä toi oli niin hauskasti kirjotettu säilykepurkkiin että ahahah :D Kakusta vielä lisää, että tekisin siitä postauksen, jossei se olisi mennyt pilalle. Se oli pahaa. Luulen, että sitä pitää siis hieman vielä hioa. Täyteidea on selvillä kyllä ja se onnistui mutta pohja ja toteutus ei sitten ollutkaan siis easyä :( Mut nyt tonttu tulee koneelle ja minä painuin soittamaan pianoa. Päivänjatkot! :)

4 kommenttia:

  1. aaaaw ihania kuvia hanna ja ei haittaa ollenkaa et niitä oli noin usea♥ (voiks sanoo usea?)

    VastaaPoista
  2. kiiitti Heliii♥ Kai se pitäis sanoo useita tai monta :D

    VastaaPoista
  3. mooi! oon tos vähän aikaa sit alotellu blogin kirjottamista ja olis tosi kiva saada lukijoita ja palautetta siitä. jos kiinnostaa ni käy kattomas! http://devilinanewdress-miina.blogspot.com
    ps. tykkään sun blogistaa :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Miina! :) Täytyypä pistäytyä blogissasi, koska kaipaan todellakin jotain uutta luettavaa! :D

    VastaaPoista