Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-10-22

Pienistä hetkistä toisiaan vasten

Hehee päätin suorittaa tieteellisiä kokeita kokeilemalla, miltä tai siis miten vaikeaa on saada videoita nettiin tuosta 550D:stä. En jaksanut puhua kun ei mitään järkevää asiaa ollut, niin päätin kytkeä kameran päälle samalla kun pimputtelin pianoa :D Voin luvata, että joskus on tulossa kyllä lisää, koska ei se niin vaikeeta ollutkaan kun omistaa ton youtube-tilin :)
Toi Pettävällä jäällä on ihan sikaihana kappale ja pimputan sitä ihan sikausein pianolla. Se on vaan niin kaunis (ei välttämättä kyllä mun soittamana xD) Okei, en osaa sitä täydellisesti, mutta itelleni mä sitä soitankin. Lisäks toi koko kappale kestää mun soittamisella yli 6min, joten tää loppuu alle puolessa välissä osittain myös sen takia että äiti ja isä tuli taustalle mölyään. Huoh, kun näistä videoista tulee niin suuritiedostoisia. Tietääkö joku millä ohjelmalla noiden laatua voi huonontaa? :D

4 kommenttia:

  1. hahah :D Kyllä tosta vois vielä ihan kivasti parantaa, mut kiitos kiiia :)

    VastaaPoista
  2. NII OOTKI HANNA HYVÄ! iHANA KAPPALE:)

    VastaaPoista
  3. :D:DD
    :), mäkin tykkään tuosta paljon :)

    VastaaPoista