Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-10-10

Kun tuli aamu

 Vähän tälleen jälkikäteen tääkin. Mutta ihan pakko nyt laittaa kuvia kun kameran kanssa vaivaiduin liikkeelle. Silloin yöllä talosta oli vielä jotain jäljellä, mut aamun sarastaessa eipä juurikaan mitään. Hupsis. Joku varmaan järkyttyis kuulleessaan, että kyseessä oli tuhopoltto, mut mua se ei hetkauta ollenkaan. Tai oikeestaan hetkauttanu. Tää oli niin odotettavissa, koska kyseessä on kuitenkin Nekala.
 Hehe pää on tyhjä ja nyt te luulette ettei mulla oo muuta elämä kun tuijotella palavia taloja. On mulla oikeesti. Nää kuvat vaan nyt sattu pistään silmiin ja aattelin laittaa nää vaan johonkin ettei ihan vaan jäis koneen syövereihin.
 Kivoja asuntoja tuola talossa ollu. Vaikka tää nekala onkin tällä kummallista huligaanialuetta, missä poltellaan taloja ja yritetään murhata poliiseja, en muuttais täältä mihinkään. Tää on vaan paikka, missä mä haluan olla (okei jossain vaiheessa on pakko muuttaa, mutta nyt tälleen toistaseks :D) Täällä on oikeesti niin rauhallista, vaikka kaikki lehtijutut antaa toisin ymmärtää. Tai siis no, tunnen kuuluvani tänne näiden huligaanien joukkoon koska ehkä mäkin oon vähän sellanen :D Aina kujalla eikä mikään tunnu joskus menevän putkeen ja joskus naurattaa niin, että keho melkein ratkeaa. Tiedän, että muutkin täällä asuvat on samaa mieltä, kai. Tää on vaan tää paikka.
 Hehe, toi letku oli niin hieno, et oli pakko ikuistaa. Ja joo. Nyt lopetan tän tuliaiheen ja siirryn nukkumaan. Huomenissa lisää vähän järkevämpiä kuvia ja ehkäpä jopa jotain viisauksiakin. Kattellaan sitten että tuleeko mitään mieleen. Ainiin, nyt meen peseen naamani mun ihanalla Neutrogenalla, toivottavasti ees se toimis tän naaman suhteen! ;O ps. En ollut ainoa utelias.

1 kommentti:

  1. HUI KAUHEEE!!! onpas kaameen näköstä jälkee::( yllätysyllätys että oli tuhopoltto. Miksss joku tekee tolllasta..

    VastaaPoista