Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-10-03

Shadows on your face

 Uusi jakso uudet kujeet. Mikä se juttu on, kun matikassa oon taas kujalla? Okei, tosin lupasin itelleni paneutua tähän jaksoon täysillä, tai oikeastaan enemmän kuin täysillä. 110%. Luodeslampi vaikutti lupaavalta. Ihanaa oli mennä bilsan tunnille kun Sami niin ihanasti kertoo, että kyllä. Mulla on väärä kirja. Anteeks?? Kaks viikkoo sitten se oli vielä toinen, mut ei sit jos ei enää BIOS kelvannu hemmetti. Ruotsissa Pekkis oli heti mulle, etten sais olla noin masentunu, mut kyllä vähän pisti masentuttamaan kun en sitä kertausmonistetta osannut (me niin tiedettiin Sannan ja Kiian kanssa, että sellanen me saadaan taas vaihteeksi jälleen tehtäväksi...)
Koulun jälkeen sit päätin et meen vaihtaan väärän kirjani oikeaan. Olin onnellinen, että en ollut heittänyt laskua pois, tiesin sen olevan yöpöydälläni koska aamulla sen siinä näin. No, kotiin sitten menin ja yöpöydältä sitä laskua hakemaan. Arvatkaa kerran, oliko siellä ENÄÄ mitään laskua?? No eipä tietenkään, koska ihana huonepalveluni sen oli siivonnut. Siinä sitten alan raivoon että KUN KERRANKIN SÄÄSTÄN JOTAIN NIIN JONKUN PITÄÄ TULLA JA HEITTÄÄ SE POIS. No mikäs siinä, äiti sai sitten vähän hommia mennä kaiveleen sitä roskiksesta. Ja joo, kyllähän se löyty. Mahto olla Suomalaisen myyjällä hauskaa kun meen siihen kassalle et joo haluisin vaihtaa kirjan ja kuitti on suoraan roskiksesta (se oli rypistynyt ja täynnä jotain oranssia mönjää (Y)) Onneks se vaan sano et juu se ei haittaa yhtään. Sain jopa rahaa takasin :D
Kaupungilla sit vähän kiertelin kun sinne olin raahautunut. Mukaan tarttui kirjan lisäksi muutama vihkonen Akateemisesta. Näytti muuten vähän hassulta koko Akateeminen kun siellä oli vaan tyhjiä pöytiä kaikkialla, joku pari kirjaa aina niissä :D (Se tietää sitä, että keskiviikkona ne on täynnä kaikkee jännäää... DF) Heheh. Okei oon nykyään ihan äärettömän pihi bussikortin suhteen, joten päätin sit kävellä kotiin.
Kotona sit selasin aamulehden ekan puoliskon ja löysimpähän kerrankin vastauksen mua jo pitkään ihmetyttäneeseen kysymykseen "Miks hemmetissä kaikki suojatiet on deletoitu vammasiks...?" -Ahaaa, siis pyöräilijöiden takia. No eipä tee hirveesti mieli ajaa pyörällä rouhitusta asfaltista, mut miten vaan.

Tässä kaikki tältäerää. Mä meen nyt suihkuun ja sitten syvennyn kirjaan! :) Huomenna inhokkiainettani äidinkieltä, jeejee! :)

4 kommenttia:

  1. hahaa pekkiksen kertausmonisteet... ei oo kyl niitä ikävä:DD

    VastaaPoista
  2. :DD ne on kyl niiiin ihania<3...

    VastaaPoista
  3. voiksäää tehä semmosen postauksen jossa esittelet sun kivoimmat vaateyhdistelmät:) tai jonku semmosseeen:) muutenkin nyt kovasti jotai postausta haluaisin sulta!:)<3

    VastaaPoista
  4. vaateyhditelmät. Hmm... Vois, oikeesti, tänään jos jää aikaa otan kuvia :D Täytyy vaan ensin miettiä et mitähän ne on oikein mulla :D

    VastaaPoista