Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-09-11

miss the sun

...vaikka kyllä talvikin on joskus ihan jees. Vasta tänään päädyin katselemaan pokkarin kuvia (luulin ettei siellä ole mitään), ja voi helkkari! Kaipaan ja haluan tuonne mereen! Kaipaan tota ihonväriä ja tota vähäpukeisuutta :D
 Huomasin myös äsken bloggerin homoilevan, enkä ole huomannut Kiian blogimerkintöjä perkele! :( No, toivottavasti asia on nyt korjattu.
 Isojalka, tai siis isopohje. Ei ole kyllä kokonaan mun vika :(, on siinä pakko olla jotain lihastakin hei...! :D Ja tuota, en oo kyllä vieläkään tajunnu miks jalkojen pitää olla noin isot. Mä oon lyhyt, kapeemmatkin luultavasti riittäis pitään mut pystyssä. Tai sitten yksinkertaisesti ne just ei riitä kun on niin huono tasapaino :D
 Mulla on sitten tässä kuvassa bikinit päällä, mikäli jollekkin tuli ajatus mieleen, ettei olisi. Hyihyi, pois sellaiset ajatukset ;D Ja taitaa tossa alemmassa kuvassa mennä hermo kiipeilyyn siinä kuumuudessa.
Tahdon tonne vielä takaisin (tai siis tahdon löhölomalle, vaikka heti kiitos. Koulu ei innosta ja ajattelin kyllä ihan oikeasti olla siellä vielä 20 vuotiaanakin, eikä tämä ole edes vale) Ei tällaisia kuvia pitäisi löytyä enää mistään, kun ne on kerran katsottu. Eikä varsinkaan silloin kun tällainen loma olisi erittäin tervetullutta :D (ps. Äiti ei osaa aina edustaa, mutta that's not my problem, koska en osaa minäkään...)

2 kommenttia:

  1. toi sun rusketukses on ihan kauheen mukavan näkönen

    VastaaPoista
  2. hanna oot nii hassu <3 toi rusketus ja toi meri ahmäkihaluu!

    VastaaPoista