Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-09-28

And who do you think you are?

Kuvia tulee sitten kun saan aikaiseksi muutettua pois nekalasta ja löydän jotain kuvattavaa (Okei en oo muuttamassa mihinkään, ainakaan vielä :D) Nyt on vaan pakko tulla ihQuttaa ja rageen teille, siitäkin huolimatta että kello on 10:19 ja mulla alkaa tunti 1h 10min päästä, ja sitä ennen pitäis opiskella englantia (koska kieltäydyin menemästä MiinusViiruksille.
Tänään piti siis herätä puol seitsemän! O_O, koska meillä oli liikuntaa, uintia. Pakko ihkuttaa tässä välissä, että kiitokset sille neropatille (ilman sarkasmia), joka on keksiny kuukupin, koska sen ansiosta pystyin uimaan oman liikkaryhmäni kanssa, eikä mun tarvinnu mennä ens viikolla koulun jälkeen ysien kanssa ;o. Mut siis joo. Sain Iirikseltä, tai siis sen isältä kyydin ja autossa kuulin NRJ:ltä hienon laulun, jota en oo kuullu aikasemmin koska NRJ tauko todellakin on meneillään. Ja siitäkään huolimatta en oo kuullu sitä, että se on jo yli vuoden vanha :D Kuitenkin, se laulu oli ihan superihana tai on, ja nyt kuuntelen sitä putkeen varmaan kymmenennettä kertaa, kyllä.
Uinti sai suorastaan naamani räjähtämään. Siinä on nyt tuhat finniä lisää ja se on kuiva kuin kivi, enkä osannut todellakaan mitään kroolia :D Lähinnä vaan nauroin silmille tulevasta otsatukastani, jonka takia en nähnyt mitään kun nousin pinnalle :D Mutta noh, onneksi uinti on nyt ohitte ja pääsen liikasta läpitte :D

Ja juuh todellakin. Oikeastaan se, että tänään ei ole koetta, ei ole yhtään kivaa. Tekisin mielummin tänään vaikka liikkunan kokeen ja menisin huomenna fysiikankokeeseen, kun että nyt opiskelin tuhat enkun sanaa, ruokasanoja ja hemmetisti kielioppia (vaikka se onkin kertausta, mutta silti) Täytyy ottaa varmaan kirjat kouluun kun mulla sattuu oleen venäjääkin vielä. Kunnon turha päivä, kun joka tunnin jälkeen on hyppytunti... :D
Ja sitten ihan oikeasti, oli 0.01% kiinni, etten alkanu eilen oikeesti pillittään matikan kokeessa. Se koe oli vaan tuhat kertaa vaikeempi kun se niiden toisten ja mua vitutti jokainen tehtävä ja koko eilisen illan vaan huomasin koko ajan lisää virheitä siinä ja totuus on, etten IKIMAAILMASSA halua sitä takaisin ja koska se kuitenkin takaisin pitää saada, hypin luultavasti jo vitosesta ilmaan, koska se koko koe oli todellakin jotain niin hepreaa että huhhuh. Ja siis ärsyttävää on se, että mä olisin osannu niitä peruslaskuja, mutta kun ei. Niissä joka laskussa oli kirjaimia ja numeroita sekasin ja kaikki oli huonosti ja ääh.

2 kommenttia: