Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-09-29

I make sure everybody knows

//EDIT. Teitä onkin jo 10 ;O!!♥// Wow, pikkasen hämmästyin kun tänään tulin koneelle, 8 painettua nappia. Teitä on siis oikeasti enemmän kuin miltä näyttää, ja se on kivaa! Piristitte mun päivää ihan huimasti, ja toivon, että toi ihana napin painallusten määrä saa mut motivoitumaan enemmän, kun luen fysiikan kokeeseen! :) Eilen lakkasin vielä kynteni ajankuluksi ja ne onnistuivat odotettua paremmin, joten päätin ottaa niistä kuvan. Toi väri ei ole niin tumma kun kuva antaa ymmärtää vaan se on ihoon sulautuva ruskea :) ja kyllä, sormeni ovat koulunkäynnin takia muuttuneet epämääräisen muotoisiksi ja niihin on ilmestynyt luomi (jälleen)
 Jihuu, arvatkaa miten iloinen olen, kun astun enemmän tai vähemmän hengissä pois auditoriosta huomenna. Mitä enemmän luen tänään, sitä eloisampi olen luultavasti huomenna. Toivon, että ymmärrän edes jotain niistä laskuista ja maolin käytöstä. Matikan kokeessa se vain oli, olisikohan siitä fysiikankokeessa vähän enemmän hyötyä. Vähän pelottaa, kun ei lunttilappua sallita kokeessa :( Siitä olisi meinaan nyt kovastikin apua. Ehkäpä mä saan Kaisan tänään raahattua pihalle, koska kerrankin voitais yhdessä vähän kerrata (okei silloin kun me lähetään pihalle ollaan niin vittuuntuneita, että huhhuh. Silloin ei koulusta puhuta xD)
 Ah, menin tänään ensimmäistä kertaa puol 12 kouluun. Wow, se oli jännää. Ehdin lukee aamulla vielä enkkua, kävin suihkussa ja heräsin vasta yheksältä. Kerrassaan mukava aamu. Jossei lasketa mukaan enkkuvitutusta yms. Mun eilinen ilta meni miettiessä mun lukkareita. Ne on kaikki ihan perseellään kun luulin tykkääväni eriasioista, kun mistä sitten oikeesti tykkäänkin. Lol. Hyvä minä. Lukio neljässä vuodessa kutsuu aika vahvasti. Ei tästä muuten tuu mitään muuten. Mietin myös otanko ens jaksoon venäjän, mut musta tuntuu et tuun oleen niin kujalla, etten viitti edes yrittää. Mut ääh en tie. Toisaalta se kiinnostaa, toisaalta ei ja äh en tiedä :(
Onhan tästä viikosta ollut jotain hyötyä. Olen meinaan saanut siivottua DVD-hyllyni ja nyt kaikki DVD:t ovat hyvässä järjestyksessä, kerrankin. Mulla vaan alkaa olla niin paljon noita kiekkoja, että ei ne meinaa enää mahtua ollenkaan tohon ihanaan Ikean hyllykköön. Silloin kun muuten kokosin tuon, en ihan hallinnut niitä ohjeita ja nyt näyttää siltä, että koko hökötys on valahtamassa käsiin, kun tuli pari rakennusvirhettä tehtyä.

2 kommenttia: