Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-09-02

If birds flying south is a sign of changes

 Hmm. Paljon oli asiaa mutta mitään ei muistu mieleen. No, kokeillaan. Ensimmäinen huomio, että sain vihdoin aikaiseksi tehdä uudet kannet tohon lukiokalenteriin. Ja kyllää, olen tyytyväinen. Okei ei oteta huomioon noita kauheita ryppyjä tossa etukannessa :D, mutta pistetään se agressivisuuden piikkiin eikös niin? :) Takakansi onnistuikin sitten jo paremmin :=) Ja kyllä, en osaa kirjoittaa N-kirjainta, tai sitten se johtuu liiallisesti venäjän kielen opiskelusta, missä tuo tarkoittaa I:tä, tosin me ei kirjoiteta sitä nykyään noin vaan U:na. Hienoa jos kukaan ei tajunnut mitään :D
 Näyttää ihan kun olisin vesirokossa, ja se ei oo hirveän mukavaa tälleen btw. Mulla on ärsyttävääkin ärsyttävämpi tapa nyppiä finnit aina ihan siihen "viimeiseen pisteeseen", mikä tarkoittaa suomeksi sitä, että nypin kunnes tulee verta, koska sitten olen vasta ihan varma, että kaikki se lika on poissa. No, se ei ole hirveän järkevää kun sitten niistä jää verisiä rupia, mitä ei sitten noin vaan peitetäkään (lue: ei mitenkään). Äsken huomasin myös hampaassani kolon. Kuvailin asiaa Kaisalle näin: "Kuvittele että sun etuhampaan ikenen viereen on iskeytynyt nuppineulanpään kokoinen meteoriitti" Nimittäin sellaiselta se näyttää. Eikö näissä mun hampaissa oo mitään hyvää? :D Pelkkiä virheitä, epätasapainoisuuksia, vinoutta ja värivirheitäkö vaan?
 Ihanaa, tänään oli kahden tunnin koulupäivä pelkässä Jaatisen opetuksessa!<3 Koulun jälkeen lähettiin mummulaan. Onneksi siellä ei ole mitään viihdykkeitä, joten pystyin keskittymään vaan läksyihin. Okei, keskittymistä häiritsee se, että sinne asuntoon vois ihan oikeasti muuttaa! Se parveke ja se huoneiden muoto, minä tykkään! :)
 Syksy on täällä. Koska nyt on syyskuu, oikeastaan jo toinen päivä. En ole vain saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään tällaista kun vasta nyt. Puut on ihan täynnä omenoita, hädin tuskin ne varmaan pysyy enää pystyssäkään. Iltaisin on pimeää ja viileää. Puista alkaa kadota lehtivihreä ja mä olen löytänyt taas miljoona uutta lempi syys-fiilistelybiisiä. Ja päiväkirjankin sivut täyttyy nopeasti. Lisäksi sää vaihtuu sitä vauhtia kun minä vaihdan aamuisin vaatteita. Välillä sataa välillä aurinko paahtaa eikä tiedä miten pihalle pitäisi pukeutua. Toistaiseksi tosin en ole tarvinnut takkia koulumatkalle, mutta kai sekin aika sitten joskus tulee, kun syksy menee pidemmälle. Yritän vältellä takkeja myös normaaliulkoilussa. Ne on oikeasti kun jotain muureja, jotka rajoittaa jotenkin liikkumista, yh :( (okei lukuunottamatta sitä mun uutta ihanaa toppatakkia joka päällä voi tehdä vaikka mitä! :D)
Hmmm... Tälläerää ei varmaan muuta. Syvälliset tulee sitten kun syvällisytyttää. (Mitenköhän toikin sana taipuu) Tää uus bloggeri on aika mukavainen :) Tykkään. Tää kirjotustila on paaaljon mukavampi edellistä.


Ja hei niin! Mun tekee mieli tehdä taas vaihteeks joku aihepostaus liittyen tiettyyn aiheeseen. Rasvoista se on jo ollu :D, eikä se aihe ny hirvee kiinnostava ollu. Jostain se tulee kuitenkin nyt viikonlopun aikana (koska muuten saan itse jonkun hermoromahduksen), mutta se että mistä on vielä kysymysmerkki. Jos on ideoita, ihan mistä vaan, niin ne on tervetulleita. Jos sanotte vaikka että mun lempiherkut niin sitten luvassa on leipomista yms. Jos taas ette sano mitään, saatte luultavasti lukea postausta hmm.. esimerkiksi koulukirjoistani (koska pääni on oikeasti hieman tylsistynyt eikä keksi mitään hienompaa) :D Noniin, täytyykin alkaa miettiä tätä hieman paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti