Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-09-11

Kauneinta maailmassa on tietenkin maailma itse

 Ulkona paistaa aurinko, näyttää lämpöiseltä kesäpäivältä. Avaan ikkunan ja kylmä ilma puhaltaa kasvoilleni. On syksy. Mieleeni tulee kuvitelma siitä, kuinka kaikki puut muuttuvat oransseiksi ja saan hyppiä lehtikasoihin villapaita päällä. No, siihen on vielä hetkinen aikaa, koska toistaiseksi kaikissa puissa on vielä vihreät lehdet.
 Eilen kameran vähäisestä virrasta huolimatta sain otettua kuvan sateenkaaresta. Ärsyttävät sähköjohdot tuli kuitenkin eteen, mutta eihän niille voi mitään. Lisäksi iltasella löytyi jotain nättiä kuvattavaa, ja tässä sitten niitä.
 Vaikka ilta pimenikin aika nopeasti, ehdittiin silti Kaisan kanssa muutamat hyvät(ja huonot) kuvat ikuistaa. Kun kamerasta tuli käyttökelvoton, siirryttiin laulamaan "Tällaista pientä tyttöä" ja ihastelemaan kuun kraattereita tai mitä hyvänsä ihan kuuhulluina. Kun kamera alkoi hikeentyä kosteudesta, päätettiin lähteä meille lukemaan Aurinkoisia ajatuksia, jotka oli Kaisan mielestä liian positiivisia.
 Hih, nyt olisi aika mennä suihkuun ja voisin laittaa myös hiukseni, jotta kestäisin katsella edes itseäni. Se tosin tuottaa hankaluuksia, koska en halua ymmärtää, että olen oikeasti vain läski valas jonka tehtävänä on leventyä päivä päivältä. Enkä muuten todellakaan odota terveystarkastusta. Kai siellä saa olla kuulematta vaakalukemia?
Tässä avonaisen ikkunan alla tulee jo aika kylmä, vaikka olen istunut tässä vasta 20minuuttia. Taitaa olla aika pukea jotain lämpimämpää ja mennä pihalle taas kameran kanssa :) (koska nyt tiedän vihdoin mitä kuvata)

2 kommenttia: