Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-04-23

Who's gonna hang it up when you call?

Pyöräytin videon. Mun piti ensin puhua paljon henkevämmästä aiheesta, hautajaisista, mutta koska kaikista yrittämistäni videoista tuli niin tajunnanvirtaa, luovutin. Suunnittelen sen paremmin ja toteutan sen myöhemmin. Koska haluan puhua siitä.

Huomiseen!

4 kommenttia:

  1. Paras huomata kesken videon että istut vihon päällä :'D Sun hiukset on kyllä ihanan variaatiokelpoiset :) Älä humallu simasta! Toi kevättuuli on ihan JÄÄTÄVÄ tua pihalla :s Ootan jo sitä seuraavaa videoo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se vihko ei häirinny vastaku puolivälissä XD Ja kyl se seuraava video ainakin yrittää olla vähän henkevämpi :D

      Poista
  2. MITÄ! SAIT TÖITÄ! MIKSET KERTONU! WHAT! JES! ONNEA! (Ei tullu mitenkä yllätyksenä;P) öööö sitten ettäääää.... "edellisessä tehtävässä" huvitti mua :D hehe! Meiänki multa laski! En nyt viiteen päivään mun taimii oo nähny mut iskä kerto et ne kasvaa!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ilmeisesti oo kertonu sitä kun Ellulle hahaha :D Ja mulla ei kyllä kasva vieläkään mikään :@ Ehkä sitten Juhannuksena on pari taimee noussu XD jos on.

      Poista