Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-04-21

Haluan haasteen.

Haluaisin kamalasti aloittaa jonkun haasteen. Meeri kysyi mun synttärikahveilla, että pitäisikö laittaa pystyyn sellainen, että saa käyttää vain muutamaa vaatekappaletta. Tyyliin kolmea erilaista paitaa ja kolmia eri housuja. Ihan noin radikaaliin en kuitenkaan suostunut, kun oon muutenkin karsinut ihan jäätävästi vaatteitani pois.

Kun sanon jäätävästi, tarkoitan sitä. Siinä missä mulla oli ennen vaatekaappi, vaatehuone + kesävaatteet erikseen kaikki pursuilivat, nyt mun kaikki vaatteet mahtuu kutakuinkin vaatekaappiini, vaatehuoneessa on vain toppeja, oloasuja ja jotain bilepaitoja (ja tietysti sitten uima-asut ja yöpaidat). Talvivaatteisiin ei enää kuulu oikeastaan muita kuin paksuimpia villatakkeja, jotka erityisesti kesällä tykkäävät kerätä itseensä jäätävät pölykerrostumat. Ja kesävaatelaatikkokin menee ensinnäkin helposti kiinni ja kunhan saan sen vielä Suomen kesääkin varten kaivettua esiin, sieltä lähtee melkoinen kasa huonoja sortseja ja paitoja kierrätykseen... Joitain retkumekkoja olisi saanut heittää menemään jo ajat sitten, mutta jotenkin kummasti vuodesta toiseen lämpöisenä kotikesäiltana sieltä vetää jonkun rytkyn päälleen ja vielä nauttii siitä.

En yhtään keksi, mistä netin syövereistä tällaisiä pieniä kivoja haasteita voi löytää. Täytyisi siis käyttää omaa pääkoppaa tähän. Mä en halua mitään "penkistä nousee 100kiloa" haasteita (se nousee muutenkin kun nostelen sukulaisia syliini. Älkää nyt pitäkö sukulaisiani satakiloisina, tai ottako ihan tosissaan.) Enkä mitään kirjojen lukemista tai leipomista. Teen sitä muutenkin. Sen takia toi vaatehaaste herätti kyllä kiinnostuksen. Meeri let's do it :D

Hauska haaste voisi olla myös kuudelta ylös pomppaaminen, ja heti aamusta jonkun marttakerhon pitäminen. Tällä hetkellä haastetta on kyllä jo taimien kasvatuksessa. En yhtään tiedä nouseeko niistä mikään siemen, mutta you can always try.

Taidan lähteä nyt lenkille kehittelemään tätä ideaa, kun Ellu ei kutsunut BananaBreadille, jota koko illan odotin :(. Haluan hauskan haasteen. Ideoitakin saa heittää, eikä tarvi edes olla järkeviä. Kunhan jotain jännää!

ps. Ja taas onnistuin tässä kuvattomassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti