Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-04-28

Little children everywhere. When you see them I'll be there.

Kuvaan varmaan huomennakin videon, kun Heli haastoi mut vastailemaan joihinkin kysymyksiin. Pakko siis tässä välissä tehdä jotain tekstiä, ettei musta täysin tuu vloggaajaa.

Suomalaiset jonottamassa ilmaisia ämpäreitä on yleinen naurunaihe. Itekkin sille kyllä tullut naurettua, mutta taidan ottaa sanani takaisin, ainakin osittain. Ämpäri on oikeesti tosi oleellinen osa jokaisen elämää. Musta tuntuu muutenki, että kaikki meidän ämpärit on jotain hiekkalaatikko- tai maaliämpäreitä. Oon tehny mun XXL:stä saamaani jo kolmet simat, eikä mitään valittamista. En olis varmaan selvinny ilman sitä ämpäriä, hehe. Mua vähän pelottaa, mitä tälle kolmannelle simasatsille tapahtuu, toivottavasti ei kauheita. Toivottavasti hiiva ei kuollu, kun se neste oli aika lämmintä.

Haluaisin puhelimen, jossa on väh 5 megapixelin etukamera. Tiedän, missä malleissa se on, mut olis tässä nyt tarkotus käyttää sitä rahaa muuallekkin kun puhelimeen, varsinkin kun nykyinen toimii hyvin :D En vaan kestä miten surkeita etukameroita ylipäätään vielä tehdään.
Tänään olis ollu Viinikan Wappu -tapahtuma Nekalan koululla, mut koska heräsin tänään kuudelta, totta se on, sammuin kun saunalyhty vähän ennen viittä ja heräsin jotain puol kaheksan :D Skippasin sen wapun siis varsin tyylikkäästi, mut onneks oikea vielä edessä. Ehkä hieman kaivelee, että jäi nyt Hintsanen näkemättä, mutta minkäs teet.

Hautajaisten lisäks tekis mieli postata menkoista. Ihmisen parhaimmista ytävistä. Blogi on kuitenkin saavuttanut päätähuimaavan suosion sukulaisten keskuudessa, että loppupeleissä en taida kehdata :D

Mun piti istua illalla ihan ikuisuus keittiössä, kun Iskelmältä tuli koko ajan ihan mahtavia vanhoja biisejä. I want it that way, Seasons in the sun, Viimeinen, Myrskyn jälkeen jne. Ja nyt mun on ihan pakko kuunnella Kari Tapioo. En vieläkään osaan ton Viimeisen sanoja muuta kun Smurffeilla suurista opetteluyrityksistä huolimatta, mutta Kari Tapion Juna kulkee tulee kyllä ihan ulkomuistista :D

Eksyin kuunteleen myös Jari Sillanpään version Negativen Jealous sky:sta ja jessus se on hyvä!!! Mietin pitkään, että mikä hiton biisi tää oikein on, että kellä on näin hyvä biisi herranen aika. Mä oon aina luullu, et Negative on jotain jäätävää rähinämusiikkia (mikä olis kyllä tosi outoo ottaen huomioon mitä Jonne Aaron nykyään laulaa), mut täytyy vissiin antaa sille uus mahdollisuus, jos se on jotain Bon Jovi -tyyppistä. Mitähän on taas tullu oikein missattua... Monet coverit on kyllä alkuperäistä niin paljon parempia. Esim. Christina Grimmien versio Katy Perryn The one that got away:sta, mutta esim. tän Jealous sky:n kohdalla molemmat on hyviä.

Okei mä oon missannu jotain tosi hyvää tän Negativen kohdalla. Perkele.

Tän niistä ennakkoluuloista saa.

2 kommenttia:

  1. Mua kans ärsyttää kännykkäkameroiden erot. Murrr. Mullaki tärähtää hyvin usein iha takakameralla otetut kuvat, ehkä siks ku tää käy nii hitaalllaaäaaaa! Vois ottaa nokia3310 käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpääää... Onko se nyt niin vaikeeta tehdä kaikkiin puhelimiin hyviä kameroita, kun ne nykypäivänä on kuitenki tyyliin se, millä eniten otetaan kuvia :D

      Poista