Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-04-08

Elämän langat solmuun kietoutuu, on sydämen lunnaat hinnoissaan

 Olin tänään pyöräilemässä. Oikeasti aloitin pyöräkauteni jo eilen pyöräilemällä meiltä Ellulle. Matka on joku naurettava kilometri ja jo sen jälkeen kankkulihakset huusi hallelujaa. Että voitte vaan kuvitella miltä se tänään tuntui, mutta ei siihen totu muuta kun totuttamalla. Mut muuten oli kyllä ihan kivaa. Vihdoinkin pääsee harrastaan lajia, joka ei oo tylsää ja kamalaa.
 Olin aamulla jo ihan satavarma, että soitan johonkin USA pilot training academyyn ja vaadin ne päästään mut sinne tältä istumalta. Ehkä osasyynä oli se, et mielessä kummitteli yhteishaku, jonka kyllä lopulta tänään tein. Oli aikamoista tuskaa. Tiedättekö kun välillä tulee niitä hetkiä, että valitsee jotain, mutta tietää lopulta aivoissaan päätyvänsä toiseen. Esim. ostaa kaupasta appelsiinin mut tietää päätyvänsä illalla jäätelöön. No musta tuntuu, et päädyn lopulta. Kun sanon lopulta meinaan jotain kahdeksaa vuotta tms. Päädyn lopulta oikeesti johonkin amerikan lentokouluun kun menee hermo kaikkeen muuhun. Tai vaihtoehtosesti muutan johonkin Australiaan. Tai sit vaan oikeesti asun Tampereella lopun ikäni.

Tiedän myös, me puhutaan tästä aiheesta Ellun kaa just nyt whatsappissa :D että vaikka kuinka kuolaisin nyt jotain kakskymppisiä miehiä kuitenkin lopulta päädyn naimisiin jonkun kymmenen vuotta vanhemman kanssa. Sitten lopulta. Eikä siinä siis mitään pahaa. Mut nää on näitä tälläsiä, joita pitää aivoissaan enemmän todennäkösenä, kun nykyhetkee. Älkää pitäkö mua kauheena ihmisenä.
 Väänsin tänään taas kaks työhakemusta. Okei edellisistä on hetki ja kävin pudottamassa ne postilaatikkoon. Siis mä oikeasti lähetin pari hakemusta postimerkeillä varustettuina, niin omituista. Kapinointi nettilomakkeita vastaan alkakoon, vaikka en kyllä myöskään tykkää tippaakaan vapaista hakemuksista, kun niitä en osaa tehdä, heh.

Mun puhelimesta loppu netti. Siis liittymän mukanen nopeempi netti. Ja nyt en saa tota masiinaa lopettaan ton punasen varotuskolmion vilkuttamista. Mä tiedän että se on loppunut ja laskutuskauden vaihtoon on vielä kaks päivää. Näin ei oo ikinä tapahtunu ennen. Liittymä vaihtoon. Ens liittymässä ei pitäis siis olla ainakaan pulaa netistä, jos koko liittymän nimi on surffilauta ja tiedonsiirto rajatonta...
 Oltiin eilen Ellulla, siis toisella. Olin itseasiassa molemmilla, ensin syötiin jäätelöö ja sit kakkua. Laihdutuskuuri kiittää. Söin ekaa kertaa mämmikakkua, joka kyllä ylitti mun odotukset suuresti. Se oli oikeesti hyvää. Mun mielestä mämmin maussa ei oo mitään vikaa, mutta se on pelkälteen niin pistävää, että sitä ei voi syödä paljoo kerrallaan. Vois alkaa tehdä jotain mämmirahkaa... Se vois olla ratkaisu kaikkiin mun ongelmiin koulupaikasta alkaen.

Katoin eilen Aatami etsii Eevaa -treffiohjelman. En yleensä kato ikinä mitään kohuohjelmia, varsinkaan mitään alastomia deittailuohjelmia, mut mun täytyy sanoo, et tää Juuso vai mikä olikaan nimeltään oli kyllä melkoisen kuuma mies. Olis pitäny varmaan itekkin osallistua kyseiseen ohjelmaan, kun näissäkin kuvissa taas puolialastomuutta ilmassa. Ei mutta tosiaan. Jotenkin mulle jäi sellanen aito kuva koko ohjelmasta. Usein treffiohjelmat on sellasia ärsyttävän teennäisiä ja tyhmiä. Mut tää oli kyl kiva. Pakko varmaan jäädä seuraan loppuun saakka. Ja sit seuraavalla kaudella hakee mukaan. No vitsi :D

Nyt lähen nukkuun kun juttujenkin taso meni tähän. Huomenna alkaa armoton opiskelu, kun tajusin, etten osaa enää edes kosinilausetta ulkoo. Kauheeta.

4 kommenttia:

  1. No mihin sä si hait!!? Apua munki pitää kattoo se aatamieeva koska kiinnostus. Kiva postaus kaikinpuolin ! :)

    VastaaPoista
  2. Heii mäki haluun tietää mihin hait :) kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heheh joo kerron jonkun ajan kuluttua, kun saan väsäyttyä jonkun fiksun postauksen! Mitäs sun hakemisille kuuluu?:)

      Poista