Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-04-28

Real Techniques ja peruskauraa

Vihdoin mun synttärilahjani pamahti postiluukusta! Jäätävän söpössä paketissa vielä, hihii. Oon aivan ihastunut kyllä näihin uusin meikkipöydän täyttäjiin. Ehkä eniten hypin ilosta ton meikkivoidesiveltimen ja noiden isoimpien luomivärisutien kanssa. En malta odottaa, että pääsen testaamaan käytännössä! Vielä kun kirja pamahtais postilaatikkoon! Okei mulla on taas vaihteeks kolme kirjaa kesken... :D Vois aloittaa jostakin ja lukea loppuun vaikka tänään..
Käytiin Äitin kaa sittarissa hakemassa äitille muotovaahtoo. Se ei halunnut mitään ultra strong hold:ia, toisin kuin minä, niin ostettiin sitten kaks. Oikeasti ylipuhuin äidin kokeilemaan tota Lórealia, että mäkin pääsen sitä testaamaan. Wella kun on jo tuttu ennestään ja hyväksi havaittu. Vitsailin tässä yks päivä mun metrin mittasista kainokarvoista oon maailman surkein sheivaaja niin tartti ostaa lisää sheivereitäkin. Siis eihän sheivaus oo ees mitenkään rasittavaa ja vaikeeta, mutta kun mä vaan _unohdan_ sen aina suihkussa. Jos nyt tunkisin suihkun täyteen noita sheivereitä, niin saattaisin ehkä jopa muistaa käyttää niitä :D

Oon ollut järkyttyny noista miesten dödöjen hinnoista, jotain yli neljä ja puoli euroa. Sittarissa oli niistä 15% alennus, ja vanha loppu joten sekin tarttui mukaan. Oli kauhean vaikea valita hajua. Yks oli sellanen tosi kivan naisellinen, äiti olisi valinnut sen, mutta kyllä multa niitä naisversioitakin löytyy ja Axe ostetaan nimenomaan sen hyvän tuoksun takia, niin päädyin sitten tollaseen "Apolloon". Tän tuoksu on aika samantyylinen, kun sen naisille tarkotetun Rexonan, jota ei vissiin enää oo myynnissä. Se sellainen turkoosin värinen, jossa oli jotain discopalloja tms. Se oli täydellistä! Tungin tätä uutta vahingossa nenänpäähän haistaessani, ja nyt haistan hajun luonnollisesti koko ajan :D Mutta ei valittamista koska AH.

1 kommentti:

  1. Vähänkö söpöt pinkit paketit ja kauniita siveltimiä! :) en päässy nyt ihan selvyyteen, et onks tää uus axesi miesten hyllystä? Jos on niin sopiiko sitä kysyä, että miksi? :) jättekiva postaus hänä!

    VastaaPoista