Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-04-28

And I'll be fine if you go, and take a piece of my soul


Heli haastoi! Ja minä toteutin. Oon kyllä vähän yliaktiivinen duracel-pupu ja vastauksetkin vähän omituisia, mutta ei anneta sen(kään) häiritä! Mukavaa päivää ja palataan illalla, mulla on lisää pölistävää!

1 kommentti:

  1. ihan huippuvideo!! tykkäsin A LOT! heti alkuunkin sain naureskella, esim kun olit kuvannu itseäs aamusella ku olit kirjottanu kysssäreitä ylös XD hahaha! mahtavaa viihdettä kamu! ja ihanan nopeesti vastasit haasteeseen <3 im proud of ya!

    VastaaPoista