Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-04-25

Tähän tunnelmaan taivuttiin, taikaan tanssin kun vaivuttiin vain

 Mun haaste on mennyt siinä suhteessa vaan entistä huonompaan suuntaan, että menin vaihtamaan lakanat sellaisiin, joissa yksinkertaisesti nukkuu kuin tukki. Ei ole kuuma, ei ole kylmä, peitto on pehmeä ja kaikki on hienosti. Että yritäppä sieltä sitten nousta ylös?!?

Kun syksyllä sain tän 120 senttisen sängyn, en saanut lakanoita. Puoli vuotta on siis menty mun 90 senttiselle sängylle tarkoitetuilla, about 140 senttisillä alulakanoilla, jotka ei käänny yhtään petauspatjan alle. Onneks mä en oo mikään levoton nukkuja, jonka lakanat on aamulla puoliks irti (en vieläkään käsitä ihmisiä, jotka saa ihan oikeankokoisetkin lakanat irtoamaan petarin alta?? Miten se on mahdollista???), joten ei ole ollut mitään akuuttia tarvetta hankkia uusia. Jouluna sain lahjaksi alulakanan, parisänkyyn. Jee.

Tänään mä sitten ajattelin, että no jos menisin Hemtexistä kattoon jonkun yhden alulakanan, sen verran voisin sijoittaa parempien unien puolesta, ei sitten tarvitsisi joka aamu suoristella alulakanaa ja kirota. Joo. Kerrankin menin oikeaan aikaan, Koskarin Hemtexissä oli nimittäin loppuunmyynti. Yksi aluslakana olikin lopulta kolme aluslakanaa + pussilakana. En vaan voinut olla ostamatta, kun satiinialuslakanat maksoi parikymppiä kappale ja tuo tavallinen valkoinen 13€. Pussilakanan punaisesta 24€:n hintalapustakin lähti puolet vielä pois, että sanotaanko tätä nyt hyväksi tarjoukseksi?
 Oon muuten aina miettinyt, kerääkö miehet pussilakanoita johonkin "kun muutan pois kotoa" laatikkoon? Mietin vaan, että kun mulla näitä pussilakanoita on jo ihan kiitettävästi. On lammas-, muumi-, pinkkiraita-, sateenkaariraita-, oksaporo- ja kukkalakanoita, plus ihan vaan mustat satiinilakanat ja ylläolevan kuvan kukkalakanat, jotka on vielä ihan paketeissaan. Niin toivottavasti mun future husbandia ei ihan hirveesti haittaa nukkua sit kukkalakanoissa, jos hän ei ole itse tajunnut kerätä omaa lakana-joukkiota. Tiedän, että kaupasta saa uusia, mut mikä hiton pointti on kerätä jotain pussilakanoita ensin koko elämä ja sit kun niille kerranki ois tarvetta, ni mennään kauppaan ja ostetaan jotkut neutraalimmat?!? Minulle ei käy tämä ratkaisu. 8)
 Mulla on ollut ihan kummajaisen hektinen viikonloppu. Viikonloput ovat ilmeisesti niitä päiviä, kun tapahtuu, vaikka olen ollut pitkään tätä vastaan. Eilen oltiin Kaisan kanssa pikakuvausreissulla ja Lidlissä. Sitten pelasin korista ja sieltä päätä pahkaa kotiin, kun Kaisa, Iiris ja Ellu tuli meille syömään itetehtyjä hampurilaisia.

Tänään herättiin aamusella, ja lähdettiin Ellun (eri Ellun) ja Kaisan kanssa metsäretkelle. Ei ihan löydetty määränpäähän XD, mutta istuttiin sitten aurinkoisella puunrungolla ja nautittiin eväitä ja naurettiin. Nelli hyppi jokaiseen mustikkapuskaan ja kuralätäkköön, jonka jälkeen turkki oli sen mukainen... Sitten kävin lakanaostoksilla ja illalla suuntaan vielä varmaan lautapelejä pelailemaan :o

Huomenna varmaan Mamille ja illalla Ellun (ensimmäisen Ellun) Tupperware kutsuille. Jäätävää pää kolmantena jalkana juoksemistä kyllä nyt :D, mutta pitää arvostaa, että näkee näin lyhyessä ajassa niin paljon kavereita. Onneksi yöllä ehtii nukkua.

Nyt vähän venyttelyä!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. Odotan sinua.Pikkuhiljaa hankiudun yöpuulle. Hyvää yötä ja kauniita unia sekä halia ! Mami

    VastaaPoista
  2. ihana postaus! upeita kuvii susta :) heheh, mullaki on parit lakanat odottamassa omaa kotia! HHIH

    VastaaPoista