Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2015-04-15

Elämä alkaa pahvilaatikosta ja tänään vietämme pahvilaatikon 20-vuotissyntymäpäivää

 Ja niin minäkin liityin näihin kakskymppisiin, jotka ovat jo lähempänä neljääkymmentä kuin omaa syntymäänsä. Oikeasti siihen hetkeen, että olen lähempänä neljääkymppiä on vielä pari tuntia, mutta ainakin henkisesti tuntuu jo vanhemmalta ja joka paikkaa kolottaa ja niveltä särkee. Noh, vitsit vitseinä :D (Ja unohdin julkaista tän, joten nyt synttärini on jo viiden minuutin päästä :D, okei ne on jo olleet kun saan tän julkaistua)

Tämä ollut kyllä hämmentävin syntymäpäivä vuosiin. Heräsin aamulla Evalle siivoamaan. Meillä ei ole juhlia, ei kakkukahveita eikä edes kakkua. Mitä minulle on tapahtunut. En ole menossa tänään minnekään, kuurasin tänään vessan ja vetelin suihkun viemäristä pinseteillä varsin kauniin limaisia hiustukkoja.

Kuvat käytiin napsimassa äidin kanssa pari päivää sitten. Mun oli ihan pakko väsätä paperista kakkonen ja nolla, kun iski ilmeisesti joku ikäkriisi, että kyllähän sitä nyt vielä voi askarrella! Mulla on muuten päälläni kuvissa Singaporen Forever New:stä ostettu mekko, maksoi jotakin lähemmäs 40€, ja olikin koko reissun kallein hankitani. Ei nyt ihan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, mutta se onkin sivuosassa. Jos ikinä tarvitsette jotain valmistujaismekkoa tai vastaavaa, niin oikeesti forevernew.com.au on oiva paikka nettishoppailulle. En tiedä missä kaikkialla noita liikkeitä on maailmassa, mutta jessus ne kaikki vaatteet on ihan täydellisiä, mekot erityisesti! Ne toimittaa myös Suomeen jollain parinkympin postikuluilla, mikä oli itelleni varmaan maailman huonoin tieto, koska entistä vaikeempi pysyä kaukana kyseisiltä nettisivuilta :D
 Jee vanheneminen on kivaa!!!!

Otsikossa viitattu pahvilaatikko viittaa meidän perheen käymään keskusteluun mun ensimmäisestä vauvavuodesta. Elämäni alkoi isän mukaan Kelan äitiyspakkauksen pahvilaatikosta, jossa alkuaikojen yöni vietin hyvin tyytyväisenä (kai). Mulla oli pitkään sellanen käsitys, että kaikkihan siinä on nukkunut, mut sit joskus jonkun keskustelun jälkeen olin varma, et oon ainoo ihminen, joka sinne on tungettu koisimaan :D Juttu jatkui luonnollisesti siihen, että äiti kertoi laatikkosängyn olevan yhä voimissaan vintillä odottaen uutta asukkia ja parin itseeni kohdistuneen silmäniskun jälkeen pakenin paikalta kutakuinkin yhtä nopeasti kun olin äidin ja isän huoneeseen saapunutkin.
 Eilen kun oltiin Danielilla, Pin antoi mulle mukaan paketin, joka oli hämmentävän suuri ja painava. Luulin, että siellä on lakanat tms. Aamulla avatessani pakettia järkytys oli suuri, kun sieltä paljastuikin valkoinen kangaspussukka Guessin tekstillä. Ja vielä enemmän järkytyin, kun siellä oli laukku!! Varmaan tuhat kertaa täälläkin sanottu, että Guess on ylivoimanen merkkimerkki suosikkini. Ja nyt mulla on jo kello, lompakko ja laukku. Voi herranen aika. Ton laukun värit on niin ihanat ja no ylipäätään tulee kyl tosi tarpeeseen ja käyttöön! Kiitos siis Pinille tästä hankinnasta (sillä epäilen, että muilla perheenjäsenillä oo ollut mitään mielipidettä asian suhteen :D)
 Poikkesin Evalta tullessani vielä Lidlissä ja Tokmannilla. Lidlistä hamstrasin vanulappuja ja fariinisokeria vain todetakseni kotona, että äiti oli tehnyt tismalleen samat ostokset heidän Lidl-reissullaan. No nyt on vanulappuja enemmänkin, ei niitä koskaan liikaa voi olla. En voinut vastustaa myöskään noita lasten eläin laastareita. Nyt pitäis vaan saada niitä tyypillisiä lasten minihaavereita, joihin tollaset laastarit käy :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti