Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-08-06

Vihaan laihduttamista ja varsinkin sitä buumia.

Toisin kun kaikki jotka selittävät yksityiskohtaisesti heidän laihdutusprosessiensa kulun blogeissansa ja saavat oloni vain vittuuntuneeksi, minä päätän palata tänne blogiin sitten, kun laihdutus on poissa muodista, jokainen saa olla sellainen kun haluaa ilman ulkonäköpaineita, mahdun kaikkiin vaatteisiini ja olen laihtunut kymmenen kiloa. Tätä tuskin tapahtuu koskaan, joten siinäpähän odottelette. Koska mulla paloi pinna nyt. AAAAAAAA.

Ja kyllä, osaan nauraa itselleni enkä vihaan vatsamakkaroitani niin paljon kuin voisin, ja vaikka aamuisin peilistä tuijottaa tankkeri enkä mahdu suosikkifarkkuihini niin silti. 

Saatanan laihdutus.

Oikeasti palaan sittenkun vitutukseni on laantunut alle stressitason.

1 kommentti: