Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-08-19

Guess what

 Mulla ei ikinä ole ollut mitään "merkkivaatteita" tai no "merkkilaukkuja" tai mitään muutakaan "merkkiä" :D Minä en myöskään ikinä ole kuolannut mitään merkkituotteita. Esimerkkinä en ole ikinä toivonut joululahjaksi mitään sellaista, tai ajatellut että nämä rahat säästän koska haluan sen ja sen. En ole koskaan oikein ymmärtänyt niiden päälle. Mä en voi sietää niitä Luis Vuittoneita, ne on rumia, isoja ja epäkäytännöllisiä siis minulla. Burberryn kuvio on suoraan jostain skottimaisemasta ja sopii mun mielestä täydellisesti piknikalustaks. Lisäks mun pieneen päähän ei oikein meinaa mahtua nekään, kun jonkun paidan hinta nousee 100% siitä, että siinä on jonkun merkin logo. No esimerkiksi käy myös vaikka Converset, vaikka ne nyt ei pahimmasta päästä olekkaan :D Hajuvedet on sitten eri kategoria kokonaan.

Sain kuitenkin 18-vuotislahjaksi Juhalta, Piniltä ja Danielilta Guessin lompakon. Ja olin taivaassa. Yllätyin ensinnäkin ihan hirveästi kun huomasin, mitä paketista paljastui. Fiilis oli hieman omituinen, kun sain vaihdettua vanhan "mieslompakon" siis sellaisen mustan nahkaisen ja littanan, you know tällaiseen noh, naiselliseen, koska en ikimaailmassa olisi marssinut kauppaan ja ostanut tätä itse. Nyt tällaisen merkkituotteen omistaminen ei ole edes kamalaa, koska tämä on erittäin käytännöllinen ja kaunis. Onhan se ehkä kooltaan kaksinkertainen siihen edelliseen verrattuna mutta silti.
 Tuonne mahtuu sisälle puolet omaisuudesta, tykkään kamalasti kun, samoin kun siinä miesten nahkalompsassa, on kaksi taskua seteleille. Toiseen voi laittaa vaikka kuitteja ja kuponkeja odotan edelleen sitä lottovoittoa ja toiseen sitten seteleitä. Lisäksi on kauhean kätevää, kun noiden korttipaikkojen yläpuolella on pienemmät taskut, joissa on hyvä pitää ajokorttia ja kelakorttia. Toisen taskun puolestaan olen sullonut täyteen mm. Viking Grace maihinnousukortteja, hammaslääkäriaikatauluja, pankkipapereita jne... Ja jos ihmettelette miksi tuolla vasemmalla puolella ei ole mitään kortteja, se johtuu yksinkertaisesti siitä, että en tiedä missä sinne kuuluvat s-etukortti ja stockmannin kanta-asiakaskortti ovat :D
 Kolikoillekkin on paljon tilaa, ainoa "miinus", jos sitä nyt voi edes miinukseksi sanoa, on että jos tuon vetoketjun vetää liian alas se irtoaa. Pitäisi varmaan pikaliimata se tai jotain, kun ei sen suuremmasta ongelmasta ole kysymys. Tuo kolikko-osion sisuskangas on kaiken kukkuraksi aivan tajuttoman kiva yksityiskohta. Tiivistelmänä ihana lompsa pidän ihan hirveesti sekä ulkonäöllisesti että sisällöllisesti (Okei toi kuulosti siltä että pitäisin siitä, että siellä on rahaa :D mutta yrittäkää ymmärtää)

Tämän lompakon lisäksi olen saanut sellaisen kuvan, että Guessilla on myös tosi kivoja kelloja. En ole käyttänyt rannekelloa sitten ehkä seiskaluokan, mutta ehkä sekin aika koittaa vielä. Mitä niitä guessin nyt oon joskus nähnyt, niin ainakin kaikki ne hopeiset/vaaleet on tosi kivoja.  Mutta kuten sanottu, ite en oo vielä valmis pistämään siihen omia rahojani.. Ehkä joku päivä.. :D

Niih, tässä nyt oli vähän erilaisempi postaus kun yleensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti