Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-08-15

Rakkaus elektroniikkaa


Joooh. En saanu asiaani sanotuksi muuten kuin videolla :D Tukka on tosi sekasin, koska juoksin kaatosateessa päästäkseni kauppaan ja mun vaatteet on vähän tommoset kotivaatteet. Lisäks tossa lopussa mun naaman kaikki mustapäät näkyy vähän liiankin tarkasti, pitää opetella toi zoomaus oikeeseen suuntaan kunnolla... :D

Sain ton wi-fi jutun toimimaan, ei siinä edes ollut ongelmia, ja voi että kuinka ihanaa onkaan siirtää langattomasti ja nopeasti kaikki tiedostot paikasta a paikkaan b. Ei enää johtoja tai typeriä muistikorttipaikkoja.

Niin, ja siis kuten videolla hölisen, niin tuolla vasemmalla on nyt takaisin tuo "videot" sivu, jonne päivittelen luultavasti, siis varmasti näitä videoita. Tämäkin siirtyy sinne. En sitten kyllä oikeasti tiedä, miten saisitte selville kun laitan sinne jonkun uuden, miettikäämme siis sitä vielä :D Koska jotenkin mulla on semmonen tunne, että niitä ei voi tähän etusivulle koko ajan pamautella. Se olis jotenkin tyhmää. Ja ei hitsit, en muistanutkaan noiden vanhojen videoiden olemassaoloa, ompa mulla ollu kivat hiukset ja vaatteet jne :D Ja juuri tästä syystä haluan tehdä näitä videoita. On kiva saada tommosia perus throwbackkejä siitä, miltä on näyttäny esim just jonakin tavallisena päivänä kaatosateen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti