Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-08-29

Nature has it

 Eilen oli pakko saada ittensä pihalle pitkästä aikaa. Kävelylle haukkaamaan happea, kun tässä on tullut vietettyä ihan liian kauan taas sisätiloissa joko kipeyden tai läksyjen parissa. Eiliset kahden tunnin matikanläksyt saivat pään oikein höyryämään, ♥ pitkä matikka. Halusin mennä katsomaan, miltä se syksy tällä hetkellä rannassa näyttää. Ainakin oli kiva auringonpaiste. Mä en oikein tykkää kävellä missään enää täällä Nekalassa, rantaa lukuunottamatta. Kaikkialla on liikaa ihmisiä ja koiria. Ei sillä että koirissa olisi mitään pahaa, ei todellakaan :D niitä on vain niin jumalattomasti liikenteessä. Jos tuokin, niitä ainoita "luonnollisia" paikkoja täällä lähistöllä muutetaan perhepuistoksi, niin minä muutan Inariin. En edes tiedä, mikä siinä perhepuistossa on niin vastenmielistä, ehkä sitä haluaisi, että kodin lähellä on paikka, joka pulppuaa etanoita, sisältää pieniä polkuja, heinikkoa, ojia ja niiden siltoja sekä haisevan mullankaatopaikan jne :D

Olisi ihana ajatella, että huomenna alkaisi viikonloppu, mutta eihän se ala. Lauantaina vasta. Olin illalla nukkumassa jo puoli yhdeltätoista, se oli ihme, oikeasti. Vaihdoin myös uudet lakanat, mikä ihanuus kun sain nukkua niissäkin pitkästä aikaa. Vanhat olikin ihan täynnä veritahroja. Ja ei, ne ei tällä kertaa ole tulleet siitä mistä ajattelette, ne nimittäin ovat tulleet selässä olevien rupien seurauksena, joita iltaisin revin ja sitten käännyn selälteni nukkumaan... Ennen vihasin puhtaita lakanoita, ne oli kovia ja inhottavan tuntuisia ja haisivat puhtaalta. Onneksi sekin käsitys on muuttunut, ehkä minusta on tullut puhtaampi tai jotakin, okei hyvä vitsi. Laskeskelin että mun huone pysyää nykyään siistinä max 5 tuntia siivouksen jälkeen.

Mulla oli tänään aamulla vähän suunnitelmissa lähteä elokuviin, kun on superpäiväkin. Päätin jo elokuvankin valmiiksi, mutta nyt olo on kuitenkin muuttunut ja ajattelin sittenkin jäädä peiton alle asumaan ja lukemaan läksyjä ja yo-kokeisiin pieni paniikki kun ruotsin kuunteluun aikaa n.10 päivää ja osaamiseni on paskaa ja paskaa, kääk. Ehkä voisin käydä kaupassa hamstraamassa kasan ananasta ja sulkeutua ruotsinkieliseen spotifyhyn ja abitreeneihin, mutta njääh. Varför måste jag studera svenskaaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti