Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-08-13

Mä ja mun apina videolla


Tässä eiliseltä videoo. Meidän, siis mun ja Kaisan eilinen kauppareissu vähän venyi, kun menin, siis mentiin, leikkimään kytkimellä hervantaan (joo, aina ei ajattele ihan täysillä), niin siitä syystä en ehtinyt enää illalla lataamaan videota youtubeen, kun siinä itse "tekeytymisessäkin" kesti niin kauan. Onneksi sentään tuo laadun sain tarpeeksi matalaksi.

Videosta on karsittu pois kohtia, se kesti ilman alkuun ja loppuun lisättyjä hienoja "kohtauksia"kin yli 12 minuuttia, joten siitä johtuu kuvan hyppiminen. Mitään kovin vakavaa en sieltä väleistä poistanut :D, lähinnä hiljaisuuksia ja sellaisia turhia jankkaamisia. Pienistä sekunneista syntyy suuret minuutit. Näin. Mutta niin, tässä tämä :D

Palataan illalla uuden postauksen kanssa, koska asiaahan on ja sitä riittää taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti