Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-08-18

Pullahiiren sunnuntaihuvit

 Sillä välin, kun keittiön ikkunan alta juoksee lukuisia lenkkeilijöidä heidän kireissä juoksuhousuissaan ja asianmukaisissa urheilutakeissaan, minä itse olen into piukassa possun näköisenä mussuttamassa jäätelöä. Koska kipeys ei ole koskaan este jäätelölle, pikemminkin suositus, niin tässä sitä ollaan. Ben&Jerry'sin Half Baked, omnom... ♥

Mikään ei ole parempaa kuin täydellisen läskistävä jäätelö. Niin ja tosiaan. Olen kipeä. Eilen tunsin pientä kurkkukipua, joka tänään aamulla vain vahvistui. Jep, strepsilssien ja finrexinin voimalla mennään. Tai on menty. Kuumaa mehuakin on tullut nautittua. Ikävää tämä tällainen, koska en todellakaan jaksaisi olla koulusta pois. Mutta kai se on pakko, kun ei siellä puolikuntoisenakaan kyllä jaksa tehdä yhtään mitään.

Juuri nyt istun tuolillani nojaten selkänojaan ja kuolaan Mark Darcya Helin kanssa. Tosin facebookin välityksellä. Täydellinen mies, mistä tuollaisia saa. Mä rakastan näitä Bridget Joneseja, vaikkakin tuo Bridget on ihan täysääliö. Darcy sen sijaan... En voi kuvailla... Sen tuollainen pieni hymy voi ei. Niin ja tuo Daniel Cleaver on täys paska ärsyttävä mies. Ei saa multa sympatiaa sitten sekuntiakaan. Mulkku mies.

Hyvät sunnuntai-illat kaikille ärsyttävästä Cleaverista huolimatta. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti