Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-12-02

You never know, mutta toivossa on hyvä elää

Nojoo. Tää kuva on lähes jokaisessa blogissa mitä luen ja mulla oli tässä vähänniinku perjantain kunniaks luppoaikaa, niin ajattelin mäkin sit väsätä tälläsen. Tää on siis lista suoraan meidän jääkaapinovesta + että oon maailman paskin muokkaaja ja innostuin vähän liikaa noista kukista.

Tossa ei oo kellekkään varmaan mitään epäselvää. Tota Suvi Teräsniskaa en oo kyllä toivonu missään, mut öö lättäsin ny senki sitten tuohon. Plus että haluaisin aivan valtavasti Scrabblen, mutta kuten jo edellä joskus mainistsin, ei meillä kukaan mitään niin whatever. Tai siis, voisin ostaa sen äitille ja isälle joululahjaks, mutta tiedän sen kohtalon (pelihautausmaa) niin en jaksa vaivautua. Juups. Illalla vielä kammottava postaus luvassa, oli vaan liikaa avautuduttavaa, pahoittelen. 

2 kommenttia:

  1. He ovat kivoja :-) Ja näin muute jossai lehessä just tänää, tais olla anttilan että jotku noista Lostin tuotantokausista oli KYMPIN :-D

    VastaaPoista
  2. niinpä, mulla on ne 10€ maksavat jo kaikki (tosin siis hyvä puoli oli et sain itekki ne kympillä)

    (saatanan hymiölakko kun toi teksti kuulostaa ihan vihaselta!)

    VastaaPoista