Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-12-21

Hiljaa loistaa valot kynttilöiden, luoden joulun tunnelmaa

Ensinnäkin. KOLME YÖTÄ JOULUUN ON

 Kjehkjeh, sanonko mitä? Hihiii nyt alkoi mulla LOMA. Vaikkakin kyseessä on vain pieni lomanen, meidän tulee nauttia siitä. Silläkin ohella, että Hiisivuori kokeineen kummittelee taustalla :D Puhuin Kiian kanssa, ettei vielä oo loma kun huomenna pitää herätä, mut jos tarkemmin aattelee, herään jouluaattona huomistakin aikaisemmin, jotta päivä varmasti tuntuu loputtomalta :D Miten nää lomat jaksaa olla aina niin positiivisesti yllättäviä? Tää kirjotus kertoo teille ehkä nyt edes osittain sen, miks mulla on joulufiilis, vaikka ulkona on vain vähäinen lumikerros, eikä sitäkään kaikkialla.
 Joulumieltä tuo myös uunissa paistuvat laatikot<3 oh tuoksu ja tottakai rakas piano. Ja kyllä mun on nyt pakko sanoo, että vaikka toi kuusi on silmän ilo vasta linnuille, niin kyllä mieltä lämmittää, et se on tuolla pihalla odottelemassa :) Viime yö oli ihan kammottava. En saanu unta, pyörin varmaan yli tunnin, kaikki asennot oli huonoja, milloin silmä painu millon en saanu happee ja huoh. En tie, miten sit lopulta nukahdin, mut vaikeeta se oli. Luulin jo, et olisin niiiiin väsyny koulussa, mut en ollukkaan. Lähinnä motivoitunut opiskelija, ainakin matikan tunnille asti. Siinä kohtaa loppu jaksaminen ja keskityimme Kiian kanssa matikan ohella mm. Angry Birdsiin, viivottimiin, lomaan ja HETKONEN. :DD::D, voi sitä hauskuuden määrää.
 Vielä on paljon tehtävää, perjantaina odottaa huima leipomisurakka, toivon vaan, että mun tekeleet onnistuu, koska muuten vituttaa. Lupasin typeryyksissäni hoitaa sen helkkarin leipä ja kahvikakun tarjoilun :D En tiedä miten huomisen kulutan, mutta luulen että sekin sitten loppujen lopuksi hupenee hyvinkin nopeasti. Sekoan koko ajan päivissä, milloin tuntuu siltä että jouluun on 3 kokonaista päivää, milloin taas, että vain yksi, harvoin ymmärrän että niitä on oikeasti 2 ja hohhoh.
Laitan tähän loppuun vielä pari törkeän ihanaa joululaulua Suvi Teräsniskalta ja sitten toinen, mihin rakastuin Oskarikuoron konsertissa 8lk, jos helkkarin spotifyyn ei olisi tullut aika/kuuntelu rajoitusta, nämä soisivat ihan 100% repeatilla all the time. Nää on vähän erilaiset joululaulut ja samaan aikaan ihanat, sanat, melodia, kaikki<3 
Suvi Teräsniska - Pikkuveljen Joulupuuro
Ahahha, ihana blogger, tai nyt jäädä tähän yhteen kun ei suostu yhteistyöhön ei...

1 kommentti: