Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-12-07

Kellä heist on puku kaikkein kaunein?

Okei, koska tämä tuntuu olevan joku bloggaajien pakollinen toimenpide kertoa lempihemmojansa Linnan juhlista, on munkin nyt pakko tulla kertomaan mun EHDOTON SUOSIKKINI niistä kaikista puvuista (joiden sekaan mahtui kammotuksia ja ties mitä). Siis OMG. Anni-Maija Fincke joku suunnistaja (never heard :D) oli luultavasti niitä ainoita jonka puku salpasi henkeni. Toi on ihan täydellinen puku. Ihan mahtava. Ensinnäkin väri on jotain mahtavaa ja toisekseen noi sulat on tosi kaunis yksityiskohta. Tollasen mekon mäkin haluaisin<3 Kaiken kruunaa vielä se, että tolla puvulla on muoto, eikä se oo mikään kummallinen kangasmöykky vaan oikeesti se näyttää iltapuvulta.

Tää päivä on mennyt virallisesti sohvalla ft. TV. Illalla kävin suorittamassa lukudiplomitehtävän. Onneksi nyt on parempi olo, jeejee pääsen huomenna kouluun. Tosin, nyt kuume ja pääkipu on vaihtunut siihen, että heti kun syön jotain mahaan alkaa sattua, tai vaihtoehtoisesti siihen sattuu, koska en ole syönyt kahteen päivään lähes mitään. Eilen en oikeasti syönyt koko päivänä ja tänäänkin on mennyt alas vähän kanaa ja Kurpan dominoita. Ehkäpä mahani huutaa tällä kivulla ruokaa, tosin ei tekisi mieli antaa koska tällä puolentoista päivän paastolla laihduin yli kilon :D Kumpa pystyisin tähän useamminkin :D

ps. Kuva on MTV3:sen sivuilta.


3 kommenttia:

  1. Taisi olla paras kommentti puvusta mitä tähän mennessä olen lukenut, ja niitäkin on kyllä ollut jo paljon! Menen ihan sanattomaksi, sillä olen suunnitellut ja tehnyt tuon. :) Kiitos tuhannesti!

    VastaaPoista
  2. Oho, menin kyllä ihan sanattomaksi :D, en olisi heti uskonut että blogiini löytää puvun tekijä ja Anni-Maijan meikkaaja :) En voi edelleenkään muuta sanoa kun että toi työnne jälki oli ihan mahtavaa, kiitos siitä :)!

    VastaaPoista