Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2011-12-13

Voi homopingviini ja maapähkinä

 Pööpöö. Voi kurjaa miten tulin surulliseksi kun iltasanomissa on tällainen otsikko:

Homopingviineille ero - Buddy löysi naaraan! Siis voi itku. Kuinka noi nyt selviää tosta, tarviikohan se Pedro jotain kriisiapua vai mitä mieltä olette? :D Okei, tämä tärkeiden uutisten kynnys on taas huipussaan, mutta mikäs siinä. Tämä ainakin toi hymyn huulilleni.

 Musta ei olekaan kuulunut muutamaan päivään, koska ei ole vielä mtn kuvattavaa (tuskimpa niitä vähän reilu viikonkaan päästä on, mutta aina voi yrittää). Päivät menee läksyihin. Tänäänkin olen säätänyt matikanläksyjä reilusti yli tunnin, vain siksi että olen niin hidas kirjoittamaan mtn ylös. Ompelu sujuu kyllä supernopeasti mutta läksyt ei. Tosin hitaudessa saattaa olla syynsä, esimerkiksi Bond, James Bond, joka jäi rästiin viikonlopulta<3 Bond<3 :D Nytkin vaan tällanen pikapäivitys Ellun pyynnöstä :). Vihaan muuten sitä matikansijaista yli kaiken, taitaa mennä tän jakson matikan tunnit nukkumiseen,. Tänäänkin se tuli jotain rageen vaikka olisin osannu yhen laskun ;O. Tämän tekstin jälkeen mä vetäydyn jatkamaan joulunodotusta ja "mahdutaan mekkoon jouluaattona" -hankettani. (Johon kuuluu lähinnä painojen nostoa, ja jos tarkkoja ollaan, mekossani ei ole edes hihoja ja jos käsiä treenaa, nehän kasvaa, joten loppujen lopuksi tässä ei ole mitään ideaa O_O)

1 kommentti: