Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-07-28

Soi biisi rytmikäs, sä sanoit lähemmas. Jäi piiloon kaikki muu, kun pilveen eksyi kuu

 Lapsetuspäivä. Siis minun ei tee mieli omaa vauvaa, vaan haluan olla taas kuin joku kymmenen vuotias. Olen jostain syystä ihan hullaantunut saippuakupliin, ne on niin kauniita, lumoavia. Mentiin Kaisan kanssa tänään _vähän_ liiteriin, mutta mukaan tarttuikin sitten monta (lue: MONTA) pulloa saippuakuplavettä, vesi-ilmapalloja ja vesipyssy. Kuka päätti laittaa lähes kaikki tuolla kaupassa -50% aleen... Siitä ei nimittäin mitään hyvää seuraa.. :D Ja voi että tänään oli mukavaa. Tai no, en tiedä oliko Kaisalla kivaa kun se kuorsasi tuossa sohvalla hetken heh, mutta mä olin ihan fiiliksissä, hypin, pompin, tanssin, leikin supermiestä, puhalsin saippuakuplia ja nauroin hörinänaurua.

Istuttiin me autossakin, luin auton opaskirjaa radion suhteen, Kaisa muuten vaan testaili penkkiä heheh :D Huomenna onkin jo maanantai, päivä jolloin minun pitää tehdä vähän ostoksia. Se tietää siis kaupungille raahautumista, ei siinä muukaan oikein auta...

Hyvää illanjatkoa :)

1 kommentti:

  1. ihana postaus hänksi!!!! <3 Hindehienoja kuvia kyllä oot saanu noista kuplista :-)))ja toi juoma. aah mitä se on?<3

    VastaaPoista