Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-07-16

Aloha! ja jotain sinne päin

 Tänään oltiin Katri 6-vuotta Hawaii bileissä. Kuulin juhlien aiheesta vasta yhden jälkeen viimeyönä, joten oli melkoinen väsäys ton asun suhteen. Missään kun ei myydä esimerkiksi leitä nykyään. Noh, vedin sitten kaikki mahdolliset käsikorut ja vähän muutkin korut (kuten viimeisestä kuvasta voi huomata) ja tuon itsetekemän hieman puolitiessä olevan Hawaii kankaisen mekon päälle. Pukukoodina kun oli "mahdollisimman värikästä". Minähän otan kaikki tuollaiset aina vähän enemmän kuin 100 prosenttisesti...

Miksei kukaan pidä perkele enemmän teemabileitä! Tai no ei niitä kavereiden kesken oo ollu kyllä kertaakaan :D Varokaa vaan jos kohta ette ala kukaan pitää, koska sitten minä pidän. Ja käännytän ovelta kaikki jotka ei oo ottanu teemaa 110% tosissaan. Jotain eloa pitää saada tähän elämään perkele.

Mutta jos nyt takaisin näihin tän päiväsiin bileisiin. Pistin spotifystä hakusanalla Hawaii Music musiikkia, kuunneltiin siinä sitten aaltojen liplatusta ja lanteenheilutustansseja, mutta hauskaa oli :D Toimin taas Siirin henkilökohtaisena letittäjänä. Polskin myös ihanan lämpöisessä (lue: avannossa) uima-altaassa, ihan vaan että oisin päässy enemmän tunnelmaan. Ääää haluan uima-altaaan! Seriously... Siis sellaisen pienen lastenaltaan, jossa voisi kuumana kesäpäivänä istukella ja ottaa aurinkoa. Oi että mikä unelma...

Oli tosi hyvää ruokaa, kuten aina, paljon hedelmiä ja hienot koristelut, oi että. Olin ihan fiiliksissä. Pitäisi varmaan matkustaa Havajille. Ehkä hamassa tulevaisuudessa sitten. Synttärisankarista oli vähän vaikea ottaa kuvia kun paikallaan pysyminen oli ylitsepääsemättömän vaikeaa, mutta kyllä sekin sitten lopulta työn ja tuskan jälkeen onnistui.

Ja nyt päässä soi "hands up baby hands up". Kivaa oli.

Nimimerkillä: teemabilekutsuja odottaen, Hanski
 Käske Siirin ottaa joku normaali kuva itsestäsi. Ja sitten ihastele lopputulosta... Pahuksen 200mm zoomi...:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti