Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-07-21

Nimipäiväkahvit

Ruokaöverikuvia, pahoittelen :D Mutta oli mun nimipäivät heei, silloin saa laittaa ruokaöverikuvia. Aamuisen postauksen jälkeen lähdettiin kuitenkin äidin kanssa lidliin, josta ostettiin vähän aineksia tarjoiluihin. Ihan tommoset perusnormaalit eikä mitään kikkailua, sen verran känkkäränkkäolo oli aamusta, että helpolla halusin päästä. Okei, jos ekaa kertaa guacamolen tekeminen ei ole kikkailua niin tuskin sitten mikään :D Mutta hyvää siitä tuli, vuuhuu! Ja ei hitsi, koska viimeeks oonkaan syöny tommosia coctailtikkuja, joskus lapsena niitä laitettiin aina vesimelooniin hiuksiks hihihih.

Ja kyllä, meidän "suvussa" on tapana juhlia nimppareita kahvin ja kakun kanssa. Monille nimipäivät on ymmärtääkseni vaan joku turhuus, jota ei tyyliin edes muisteta, mutta kun äiti on kävelevä nimipäiväkalenteri ja nimpparikahveihin on koko ikänsä tottunut, niin minkäs teet. Eikä ne nyt oikeasti ole mitkään "juhlat", mutta kun tässä Nekalassa asuu yhdeksän lähisuvun edustajaa + Mami kalevassa, niin tällaisten pienten kutsujen järjestämiskynnys on niin naurettavan pieni. 

Anyway, sitten niihin "lahjoihin". Äidiltä ja isältä sain supersöpöt Pikku-Myy kumisaappaat, jotka oikeastaan eivät ole mikään nimipäivälahja, olen tarvinnut sellaisia jo viimeiset viisi vuotta, mutta eipä ole tullut hankituiksi. Ja äiti sai hyvän syyn nyt hankkia ne minulle. Olin aluksi ostamassa Hai-saappaita, mutta koska koko ja väri eivät kohdanneet tarpeitani missään kaupassa, ja silmiini osui Sokoksella ne aivan ihanat pikkumyysaappaat, ei valita ollut vaikea. Ihanaa! Koska täällä sataa?!?! Niin ja tosiaan väri on lila, tai sellainen punainen. Ei nyt ihan pinkki, mutta ei lilakaan. Sinnepäin.  

Ullalta sain uusia meikkisiveltimiä, ihana lahja! Varsinkin kun kaapinsiivouksessa lähti vanhat huonot pois ja tuli ihan uusiin tarkoituksiinkin niitä. Mamilta sain kuivakakkulautasen, synttärilahjaksi sain siis kakkutarjottimen samaa sarjaa. Meeri ja kumppanit antoi vikassa kuvassa näkyvät naulakot, ei hitsi ne on söpöt :D Mulla on jo paikkakin niille katottuna, heheh. Vähän niinkuin "rääppiäisiin" tullut Matti puolestaan antoi ihania punaisia ruusuja. Mutta nyt niitä ruokakuvia. Minä menen nukkumaan, aamulla koulunpenkki kutsuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti