Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-07-19

Jollen sinua löydä niin muistoja vain rakastaa taas uudestaan mä saan

Hyvää aikaista iltapäivää.

Illat on nykyään jo niin pimeitä, että ei valojen sammuttamisen jälkeen meinaa nähdä yhtään mitään. Kuinka lyhyt tämä kesä onkaan. Oikeasti, vaikka se yrittää olla kolme kuukautta niin ei se ole. Koko kevät odotetaan sitä kesää ja sitten ykskaks on yhtäkkiä ihan syksyfiilikset. Olin tänään ulkona ehkä 10minuuttia ja olin jäätymispisteessä. Ei siinä, odotan kyllä syksyä ja pimeitä kynttiläiltoja. Voi että. Paitsi että palaisin mieluusti takaisin lukion ykköselle...

Tänään on ollut hieno päivä, koska pikkuskopani sai tänään uuden omistajan. Luulin, että tämä päivä ei ikinä koittaisi, mutta olin väärässä ja niin se vain koitti :D Ompa kummallista nyt.

Viimeyö oli suoraansanottuna tuskaa. En tiedä minkä takia, mutta ensin mentyäni puoli kaksitoista nukkumaan, pyörin sängyssä 45 minuuttia, koska en vain yksinkertaisesti saanut unta. Sitten heräilin kolmelta ja neljältä ja kahdeksalta. Kahdeksalta erinäisiin ääniin, kun mattojen hakkaukseen, äidin puheluun jne. Vasta yhdeksän aikaan sain kunnolla unen päästä kiinni, jonka jälkeen sitten en olisi halunnutkaan herätä. Mutta pakko se oli, kun skopaostaja tuli.

Niin ja kävipä meillä tänään netin korjaajakin. Vihdoin, onneksi, ihanaa! Tiedätte varmaan kuinka vittumaista on joka ikinen kerta sammuttaa ja laittaa päälle nettiä, kun se muuten vaan katoilee koko ajan, välillä se ei tule takaisin ollenkaan ja sitten siinä pitää kiroilla jne kun ei saa hommiansa hoidettua. Hermothan siinä meni.

Ompas tänään tapahtunut paljon, mitä hittoa :D. Meille ostettiin tänään uusi pakastin. Ja olen melko varma että te ette halua tietää monesko se on tässä talossa :D Mutta noh, sen verran mones että ei terve meitä vois pitää törkeitä suursyömäreinä.

Ja nyt ryhdistäydyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti