Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-07-06

Iltayötä

Piti ajastaa pari postausta, mutta eipä tietenkään ollut tiistai-iltana nettiä, joten ei siitä hommasta tullut mitään. Siksi siis on ollut kovin hiljaista.

Olin tosiaan Tallinnassa pienellä kesäreissulla keskiviikosta perjantaihin, huomenna saattaa tulla sekä kuva, että postausoksennus (niitä kun on nyt niin pahasti rästissä), yksi videokin mahtuu mukaan jos youtube haluaa tehdä yhteistyötä. Hope so. Että pysykää kanavalla XD Nyt mä olen rättipoikkiväsynyt ja pinossa, jaloissani on kolme rakkolaastaria, neljännestäkään ei olisi haittaa, mutta mennään nyt näin. Love Tallinnan Vanhankaupungin mukulakiviä.

Ihanaa, että tuo sänky odottelee jo minua (vaikkakin ensin on raivausurakka edessä :D). Sen verran puuduttavia lyhyetkin kaupunkilomat lue: tappopatikointikävelymatkat ovat. Mutta huomenna jatketaan!

Olin muuten tänään ihan fiiliksissä sateesta. Niin fiiliksissä, että pyöräilin sortseilla ja t-paidalla kaikki maailman lätäköt yhdeltätoista kotiin, oli kylmä, mutta koska satoi vettä, en välittänyt :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti