Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-07-23

Banneri

Ja kuten fiksuimmat voivat huomatakkin, askartelin tänään uuden ulkoasun ja tein uuden esittelyn itsestäni. Onhan tuo banneri vähän massaa, mutta eikö se aikaisemmat sitten ole olleet? :D Vaihtelu virkistää, ja nyt onkin sitten ongelmia mennä nukkumaan, kun tekisi mieli hienosäätää suunnilleen kaikkea. Hyvä muuten vaihtaa tuo juuri syksyn kynnyksellä varmaan oikeasti sanoin noin..., mutta ehkä sitten jouluna voi vaihtaa syksyaiheen, eikö?

TIEDÄN, että kukaan ei kommentoi tähän mitään vaikka kysyisin, että mitäs tykkäätte!? joten en kysy. Totean vaan, että itse tykkään ja tällä mennää kunnes toisin päätetään.

Ps. Tein tänään hirmuhyvää kanasalaattia, voisimpa jakaa huomenissa ohjetta, jos muistan ja jaksan. Ihankun kellään ei olisi hyvää kanasalaatin ohjetta jo entuudestaan, mutta edes muodon vuoksi :D Meinasin tehdä tänään videopostauksen, mutta taisi kissa viedä kieleni, tai sitten se oli salaatti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti