Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2013-07-22

It's my turn to fly

Tjenare!

Idag var jag i universitet. Ja siihen loppui sitten meikäläisen ruotsi, koska en edes tiedä onko tuo prepositio i oikein :D Mutta tosiaan, tänään alkoi mun kesäyliopiston ruotsin kurssi. Ainakin toistaiseksi siellä oli ihan mukavaa, koska osasin niitä asioita ja asiat palautui mieleen melko hyvin. Yllätyin. Mutta sanotaanko, että oli hieman puuduttavaa olla siellä 3 tuntia, miettikää kolme tuntia (XD), oon koko illan ollu yks kuitti, rätti, riekale, lahna ja mitähän vielä. Kaiken kukkuraks kun saat monisteellisen kotiläksyjä lempiaineestas niin voi että... Ei ainakaan poista väsymystä.

Sydämen asian jälkeen lähdin spontaanisti Ideaparkkiin. Oikeasti halusin vain popittaa Suvi Teräsniskaa autossa ja laulaa. Yksin ajaminen kun on edelleen niin mukavaa. Laitoin pitkästäpitkästä aikaa soittimeen CD:n, siinä oli kyllä tunnelmaa.

Ideaparkista ostin vihdoin ja viimein logitechin kaiuttimet tietokoneeseen, merkillä nyt sinänsä ei ollut väliä, minimanissa vain sattui olemaan kivat kyseisen merkin, koska oon vähintääkin kyllästynyt tohon tietokoneen omaan kaiutinsysteemiin. Se on huono, minkä kaikki varmaan jo tietävätkin. Seuraava hankinta/raivaus olisikin sitten joku tietokonepöydän hommaaminen (lue: pöytäkoneen raivaus pöydältä pois, tosin en minä tiedä minne sen pistäisi kun toimiva ja kaikkea on.. liian vaikeaa, äitille vois tietty kyhätä siitä jonkun konenurkkauksen :D no tuskimpa huolii kun silläkin on kannettava...) Toistaiseksi tyydyn popittamaan spotifya siis lattialla, koska siinä nuo pysyvät pystyssä ja tähän matolle niiden johdot riittävät :D

Toinen ostokseni oli kahdet farkut kouluun. Sikälimikäli kun minun farkkuni saavat maksaa korkeintaan 15€, marssin seuraavaksi H&M:n niiden 13€:n farkkujen perään. Hyväksi kun kerta on havaittu (kuka maksaa farkuista esimerkiksi 39.90€, kamalaa rahastusta kun 10€ saa hyvät ja kestävät...) Toivon syvästi, että ne on samaa kokoa kuin tällä hetkellä päällä olevani supergulahtaneet versiot noista uusista. Lisäksi nämä vanhat menee ihan juuri haaroista rikki joten uudet olikin enemmän kuin paikallaan. Ihanaa aloittaa pian koulunkäynti, kun on uudet farkut.

Nyt on kuitenkin aika mennä nukkumaan. Kuvia ei ole, koska ensimmäisen kerran varmaan näinä kolmena vuonna, mun kamerassa ei ole akkua, yhtään :D True story.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti