Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-04-30

Olemisen riemu ei ravistele olkapäitä

Oh mikä sää oli eilen! Rusketusrajani lisääntyivät ja oli ihanaa pukeutua kerrankin keväisesti. Tuntuu että oon taas avannu mun salaisen kesävaatearkkuni ja mun pukeutuminen on ihan toista luokkaa kun vaikka kuukausi sitten. Siis ihan niinku värienkin puolesta!:) Aurinko innostaa pukemaan.
Mä olen vastaan yli 12-vuotiaden pyöräilyä jalkakäytävällä. Oon sitä mieltä että siinä tilanteessa ei juurikaan tarvi väistää jos pyöräilijä varmasti huomaa kävelijät jalkakäytävällä ja se väistämisoikeus on aina pyöräilijällä. Eilen sit kuitenkin sain kokeen "nolon" tilanteen, kun menin Meerille. Mä pyöräilen sinne aina joko ajokaistaa tai sitten jalkakäytävää KOSKA siinä ei ikinä kulje ketään ihmisiä (ja jos kulkiskin pääsisin nopeesti autotielle) Olin jo lähes niillä, kun yhtäkkiä yhestä portista, mistä en oo ikinä ennen nähny kenenkään tulevan, tulee mies. Mies joka vastustaa myös tätä samaa asiaa kuin minäkin. Valitettavasti siinä oli jäätävän kokonen rotvalli eikä mulla hirveesti ollu reagointiaikaa ees väistää pois. No tää miekkonen on just sillä tuulella että minähän en väistä mihinkään koska toi homo pyöräiliä on yli 12. Eikä se sitten väistäny. Ja sain vielä kuullakin asiasta sen suusta. Ei siinä mitään huvittava tilanne kyllä oli :D, olis vaan voinu tulla n. 5 sek. aijemmin siitä portista niin olisin voinu väistää...
Oh my god mitä karkkeja!! Toi koko pakkauskin houkuttelee ostaan, rakastan tota väriä yli kaiken! Ja siis oli ne karkitkin ihan jees XD Eilen oli muutenkin kaikin puolin kiva päivä, vaikkakin pojat on hitaita. Varoitus jo etukäteen; puistovalokuvakausi on aloitettu nyt :D, toivottavasti tänä kesänäkään ei näy loppua.
Koulussa oli tänää vähä keharimeininki kun ei olis jaksanu opiskella. Hyppytunnillakin väsytti niin prkleesti että tyydyin vaan pelittää Angry Birdsiä huonolla menestyksellä. Ainakaan en meinannu jaksaa opiskella neljään asti... Onneks päästiin enkun tunnilta huimat 10min etuajassa. Jihuu, voisimpa vaikka sanoa nyt että Klara Vappen toivottaa peikkoHanna. Tänään luvassa vielä luultavasti kerrospukeutumista ja keskustaan suuntaamista, koska hei. Kaikki muutkin menee!:) Viimevuonnakin se vähän feilas kun pelästyttiin Raijaa ja Iiriksellä oli hyvää ruokaa. Hope so niin ei tapahdu tänäään. Ja Hiisarin sanoja lainatakseni "Älkää kukaan kuolko ja örveltäkö" Have a good evening alla :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti