Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-04-27

Vapaapäivän löhöämiset

 Hyvää viikonloppua. Posti toi viikonloppulukemiseksi Cosmopolitanin ja MissMixin näytenumeron. Mukavia yllätyksiä molemmat, tosin toi MissMix ei terve ootteko tosissanne että siellä on edelleen samat kysymykset kuin silloin kun tota tilasin. Kaikilla lääkäripalstoilla ihan samat kysymykset, ihankun ne ei vaihtuisi ollenkaan O.o
Aloin muuten tänää miettiä että pitäisköhän mun alkaa panostaa näihin otsikoihin vähän enemmän sinänsä että ne kertois enemmän näistä postauksista, eikä olis vaan sanoja ja ajatuksia lauluista? Kun ite ainakin huomaan ettiväni muista blogeista kiinnostavia juttuja aina otsikon perusteella. Semmoset höhööt ei innosta mua yhtään. Sen tietää että niissä tuskin on koskaan mitään asiaa. Otsikko vaan on niin tärkee, hyvä että oon jotain oppinu äikän tunneilla :D
 Joo sori nää teinipeilit (näytän ihan jäätävän kalpeelta, silmäpussiselta ja keharilta), mutta en vaan jaksa vaihtaa tota objektiivia semmoseen jolla vois ite ottaa itestänsä jotain muitakin kuin teinipeilejä :D Tänään heräsin ennen yheksää, tosin kellonsoittoon, koska olin luvannut itselleni että nyt vihdoin varaan sen hammaslääkäriajan. Aikoja nekalaan oli tietysti minimaalisesti, mutta kyllä se kesäkuun alkukin on ihan jees. Sitten tein enkun CV:tä huonolla menestyksellä ja katosin aika nopeasti pihalle kun en jaksanu kuunnella äitin ja isän tapetointia. Kello on taas viilettäny hullun nopeesti ajan kulua ei huomaa enää ollenkaan kun on jo niin pitkälle valosaa. Mun kuntokuuriakaan tai siis syömiskuuriakaan ei edistä mikään näköjään kun nielen kaiken vaikka kokonaisena kunhan saan vaan syötyä, ei auta ees kipeet hampaat ei... Huoh. Loppuilta tv:n, täykkäreiden, koneen ja maissien kanssa<3 Illatjatkot!

Ps. Jihuu meiän kukkaset on jo heränny henkiin. On niin ihanaa kun pihalla on niin lämmin et siellä voi hengata ilman takkia (ainakin  sen aikaa kunnes alan yskimään keuhkoja pihalle ;D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti