Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2012-04-15

I am seventeen going on eighteen

 Jihuu vihdoinkin. Okei ehkäpä tämä on yksi niistä maailman turhimmista luvuista ikähaitarilla, mutta toisaalta tämä on paljon lähenpänä pelottavaa 365 päivän päässä häämöttävää lukua :( Nonii, ei sovi kuitenkaan altistua synkistelylle omana syntymäpäivänä, nythän kaiken pitäisi olla niin cool! :D Nautitaan nyt tästä, vaikkakin se lapsilisä päätti ottaa ja loppua :(
 Äitin ja isän kortti oli ehkä oikeasti seitsemän vuotiaalle (WTF Miksi seitsemänvuotiaan kortissa on kännykkä, ei mulla ainakaan ekalla luokalla ollu kännykkää :O), mutta kuvan puolesta se on juuri minun elämääni. Päiväkirja, kännykkä ja sänky. Mitä muuta tarvitsisinkaan? :) Tänään oli oivapäivä mennä kaupungille kuluttamaan mummulta saatua synttärilahjaa ja käytin sen viisaasti käyttötavaroihin jotka on ollu mielessäni jo pitkään. Unohdin tosin ne mitä mä lähdin ostamaan kun en sitten poikennutkaan Vapaa Valintaan mutta minkäs tälle hajamielisyydelle voi? :D
Oikeastaan tämä oli viimeinen ostokseni kun menin ihan mielenkiinnosta Class Ohlsonille kattomaan, olisko siellä mitään kivoja kuoria. No ei siellä eka ollu, mutta kun ymmärsin jonkun kymmenen minuutin tuijottelun jälkeen kääntään päätäni vasemmalle, havaitsin ihanan värisen silikonikuoren. Hyvä että ostin toi on tosi kivan värinen ja suojaa puhelinta just sopivasti :D Isän mukaan vähän löllöhän se on, mutta jos sitä ei venyttely niin ei luulis olevan mitää moittimista :) Lisäks shoppasin R-kioskilta 15€:n iTunes lahjakortin, jos vaikka löytäisin lisää kaikkia kivoja sovelluksia :)
Wow siitä isosta H&M:stä tulee hieno (kyllä kävin siellä vasta nyt XD). Oikeesti kävin kattomassa rintsikoita kun jostain kumman syystä kaikista on katkennu se kaarimetallituki mikälie ja kaikki on kuluneita ja hyyyöh ja vihaan ylipääntänsä niiden sovittamista kaupungilla kun ne sovituskoppien valot saa läskit oikeen pursuileen ja näkyyn pirun hyvin :D Mutta siis ei tarttunu rintsikoita mukaa vaan kasvonaamioita, tykkään himona näistä ja laitoinkin heti kotona ton vadelmanaamion. Luulis näitäkin jokskuks humpuukiks, mutta ainakin mulla nää todella toimii. Jostain kumman syystä mun naama on lähipäivinä alkanut kukkiin ihan kivasti ja se on täynnä punasia arpia (heh heh en ole puristellut finnejä....)
Jossain syksyn postauksessa mainostin saaneni tollasta pinkkiä hoitoaineita tai siis tehohoitoa hiuksille. Se alkaa mulla vedellä pian viimeisiään, ja koska havaitsin sen täydellisimmäksi hiustenhoitoaineeksi mitä oon koskaan kokeillu oli ihan pakko ostaa sitä lisää. Toi jos joku silottaa hiukset hetkessä ja pienikin määrä riittää kivasti hiuksiin (huom. mun hiuksiin). Ostin myös tyvikohottajan jolle tulee käyttöä sitten kun jaksan jossain elämässä raahautua kampaajalle :D Noniin tässä siis omat synttärilahjat itselleni :D, huomenissa postausta sitten tän päivän lahjoista ja kakusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti